Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηλεκτρονικές πινακίδες στο δημοτικό πάρκινγκ του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης»


Στην εγκατάσταση ηλεκτρονικών πινακίδων στο Χώρο Στάθμευσης Οχημάτων (πάρκινγκ) στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» προχώρησε η διαχειρίστρια του χώρου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμος Εταιρία Ηρακλείου – ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Η εγκατάσταση αποτελεί άλλη μια ενέργεια εκ μέρους της ΔΕΠΑΝΑΛ, η οποία αποσκοπεί στην εύρυθμη λειτουργία και την αισθητική αποκατάσταση του πάρκινγκ προς εξυπηρέτηση των Ελλήνων και ξένων πολιτών, που διακινούνται αεροπορικώς στο Ηράκλειο ή εργάζονται στο αεροδρόμιο.


Οι πινακίδες είναι δύο. Η μία σηματοδοτεί το χώρο, πληροφορεί τους πολίτες για το πού βρίσκονται και αναγράφει μηνύματα γενικού ενδιαφέροντος. Η δεύτερη, η οποία έχει τοποθετηθεί μπροστά από το κιόσκι εισόδου του πάρκινγκ, πληροφορεί για τις τιμές στάθμευσης και τους κυριότερους κανόνες λειτουργίας και ασφάλειας του χώρου.


Η τοποθέτηση των πινακίδων αποτελεί συνέχεια των όσων έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Οχημάτων του Αεροδρομίου για τον ευπρεπισμό του και την εύρυθμη λειτουργία του.