Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στο επίκεντρο τα οδικά έργα: Τετραήμερη περιοδεία στην Κρήτη από τον Γ.Γ. Υποδομών Γ. Δέδε


Τετραήμερη περιοδεία στην Κρήτη από αύριο Τρίτη (18/10) έως και την Παρασκευή (21/10) πραγματοποιεί ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες. 

Την Τρίτη, στις 12:00 ο κ. Δέδες θα έχει σειρά επαφών στην Περιφέρεια και στις 13:00, με τον Δήμαρχο Χερσονήσου. Το απόγευμα της ίδια μέρας θα συναντήθεί με φορείς και το βράδυ με μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γενικός την Τετάρτη θα αναχωρήσει για το Λασίθι, την Πέμπτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και την Παρασκευή τα Χανιά.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, βρίσκονται όλα τα μεγάλα οδικά έργα του νησιού, με σημαντικότερο αυτή τη στιγμή, το τμήμα Αγία Βαρβάρα - Απομαρμάς - Καστέλι, του πολύπαθου άξονα Ηράκλειο - Μεσαρά, καθώς αναμένεται εντός των ημερών να υπογραφούν οι εγγυητικές επιστολές ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Επί τάπητος επίσης το τμήμα του ΒΟΑΚ Πάνορμος-Εξάντης στην περιοχή του Ρεθύμνου, ο δρόμος Αυχήν Αγκαθιά - Χαμέζι στο Λασίθι, τα βελτιωτικά έργα επί του ΒΟΑΚ, το έργο βελτίωσης του συνδετήριου κόμβου Γαλατά με την παλιά εθνική οδό Χανίων- Καστελίου.
Ανακοινώσεις αναμένονται επίσης για το τμήμα Γούρνες Χερσόνησος το οποίο, όπως έγραψε το ekriti θα παραμείνει κλειστό για έξι μήνες.



klik ekriti.gr