Πλουμή - Παραγιουδάκης

Βράβευση για την εθελοντική ομάδα "Είμαι Ακόμα Παιδί"


Την εθελοντική ομάδα "Είμαι Ακόμα Παιδί" για την ανιδιοτελή προσφορά και τις δράσεις εντός και εκτός ιδρυματικού χώρου για τα 28 παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στον Πόρο, τίμησε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, για το έτος 2015-2016.

To έργο της ομάδας επικεντρώνεται στα ίδια τα παιδιά καθότι στην βάση μηνιαίου προγράμματος, οι εθελοντές τα επισκέπτονται και κάνουν παρέα μαζί τους. 




Επίσης, υλοποιούνται και διάφορες δραστηριότητες εκτός του Ιδρύματος, με στόχο την βιωματική μάθηση, όπως μία εκδρομή στην φυση "Απόδραση στην φύση" στις 14 Μαίου ή η ομαδική συμμετοχή εθελοντών και παιδιών στο δρομικό γεγονός Love Run στις 14 Φεβρουαρίου.

Τον έπαινο έλαβε η ομάδα ‘Είμαι Ακόμα Παιδί’ στη διάρκεια των εργασιών του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μονάδων Κοινωνικής Πρόνοιας που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο, στο ξενοδοχείο Miramare, στις 30 Ιουνίου του 2016.

Όπως δήλωσαν οι εθελοντές της ομάδας , η ανταμοιβή για την συνεισφορά τους είναι τα χαμόγελα των παιδιών που εισπράττουν και η πρόθεση των συμπολιτών μας να συνδράμουν στο όλο εγχείρημα, γεγονότα που τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

Για περισσότερες πληροφορίες site:www.eimaiakomapaidi.gr

fb page: https://www.facebook.com/eimaiakomapaidi.gr/