Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ανοίγουν φτερά για τον 4ο αγώνα αεροσκαφών στο Τυμπάκι (φωτογραφίες)


Η Αερολέσχη ΤΑΛΩΣ Ηρακλείου, διοργανώνει στο αεροδρόμιο της Π.Α στο Τυμπάκι Ηρακλείου, το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Μαΐου 2016,από τις 09.30 το πρωί έως τις 18.30 το απόγευμα, το 4ο "ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΑΙΣΤΟΣ 2016" και το "FAISTOS FLY IN 2016".



Σε αυτό τον Αγώνα Κυπέλλου Αεροσκαφών μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, μπορούν να συμμετέχουν όλα τα σωματεία μέλη της ΕΛ.Α.Ο. (Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία), με ενασχόληση στο αεράθλημα των Υπερελαφρών και Ελαφρών αεροσκαφών.



Διευκρίνιση από την Αερολέσχη Τάλως, ότι οι αγώνες αυτοί προσμετρούνται στην αξιολόγηση των σωματείων.



"Είναι η τέταρτη φορά που διοργανώνουμε Πανελλήνιους Αγώνες Αεροσκαφών στο Νοτιότερο Αεροδρόμιο της Ευρώπης, στο αεροδρόμιο στο Τυμπάκι. Στους αγώνες θα συμμετέχουν 40-50 πληρώματα με δικινητήρια, μονοκινητήρια και υδρόπλανα (αμφίβια)αεροπλάνα. Η αερολέσχη ΤΑΛΩΣ θα συμμετέχει με τρία αεροπλάνα και τρία πληρώματα ενώ οι φετινοί αγώνες συνέπεσαν και με τον εορτασμό των 10 χρόνων από την δημιουργία της Αερολέσχης» αναφέρει στο ekriti.gr ο πρόεδρος της αερολέσχης ΤΑΛΩΣ, το μέλος Δ.Σ και Πρόεδρος της Επιτροπής Υπερελαφρών, Νίκος Μακράκης.



"Χαρά μας να προσφέρουμε στον κόσμο και στους συμμετέχοντες ένα μοναδικό θέαμα και μια άρτια διοργάνωση, το νησί μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες αποδεικνύουν την δυναμική του και την ιστορίατου. Και μια μιλάμε και για ιστορία, να επισημάνουμε ότι οι αγώνες πραγματοποιούνται την περίοδο που συνέπεσε και η Μάχη της Κρήτης τιμώντας με αυτό τον τρόπο την τόσο σημαντική περίοδο της Κρητικής μας Ιστορίας, ολοκληρώνει" ο κ. Μακράκης.



Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.



Περισσότερες πληροφορίες στο facebook της Αερλέσχης ΤΑΛΩΣ
Και στην σελίδατης ΕΛ.Α.Ο...ΕΔΩ
Μάρα Μπέκα - klik ekriti.gr