Πλουμή - Παραγιουδάκης

Δευτέρα και Τρίτη, δυο μεγάλες συναυλίες στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στην Αμμουδάρα


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
μαζί του η ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ - συμμετέχει η ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΜΜΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο Θέατρο Τεχνόπολις

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πιστός στο ραντεβού με τους φίλους του ταξιδεύει σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για να τους συναντήσει κι αυτό το καλοκαίρι.

Μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα με περιοδείες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια αλλά και την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία όπου πραγματοποίησε συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μελβούρνης, ο Μιχάλης θα πραγματοποιήσει μία βραδιά αφιερωμένη στους φίλους του στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο, την Δευτέρα 10 Αυγούστου.

Μια ενδιαφέρουσα συνύπαρξη επί σκηνής θα έχει ο Μιχάλης με την εξαιρετική μουσικό της κρητικής λύρας, συνθέτρια και ερμηνεύτρια Γεωργία Νταγάκη με την οποία συναντήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Απρίλιο στη Γερμανία και ενθουσίασαν το κοινό μπλέκοντας ιδανικά τους παραδοσιακούς ήχους με το σύγχρονο τραγούδι. Εκτός από τα τραγούδια που θα μοιραστούν μαζί η Γεωργία Νταγάκη θα παρουσιάσει ζωντανά και 2 τραγούδια από τον πετυχημένο νέο της δίσκο στο εξωτερικό ‘’Phobie’’.

Μαζί του και αυτό το καλοκαίρι θα είναι η νεαρή Ελληνοκαναδέζα Μελίνα Μάμμας που τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε πέρυσι με το τραγούδι “LOVE LOVE LOVE” σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική και απόδοση στίχων δική της το οποίο ερμηνεύει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες - τραγουδιστές της εποχής μας, με ανανεωμένη μπάντα και θετική διάθεση, σ’ ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ξαναθυμίσει παλιές και αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν Φεύγω, Πιο Πολύ, Καλοκαίρι μου, Πάρτι, Εκδρομή, Για Σένα κ.α.) μέχρι και τις τελευταίες του κυκλοφορίες από το άλμπουμ «Η Αγάπη Δυναμώνει», («Μέσα σου βρίσκομαι», «Κάτι Δυνατό» κ.α.) και το σάουντρακ «Όρκος Σιωπής», («Δεύτερη Ζωή» κ.α.).

Την ανανεωμένη ορχήστρα του συμπληρώνουν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπυρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτα (βιολί).

Ραντεβού στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο στις 10 Αυγούστου για μια περιήγηση στη μουσική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μια συνάντηση που θα σας χαρίσει ενέργεια, αισιοδοξία και …υπέροχα τραγούδια!

Ώρα έναρξης 21:30
Τιμή Προπώλησης 10€ - Τιμή στην Είσοδο 12€
Φοιτητικό/Ανέργων/Μαθητικό : 10€

Σημεία προπώλησης :
- Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης
- Πολυχώρος Τεχνόπολις
- Χάλαβρο open bar



ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ & PRIMAVERA EN SALONICO
"Mediterranea"
Ένα ταξίδι στις μουσικές των χωρών της Μεσογείου
Τρίτη 11 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico μας προσκαλούν σε μία γοητευτική περιήγηση σε τόπο και σε χρόνο, μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές των χωρών της Μεσογείου.

Τραγούδια αραβοανδαλουσιανά, σεφαραδίτικα και ελληνικά συνυπάρχουν με τραγούδια της Κάτω Ιταλίας, της Σαρδηνίας, της Κορσικής κ.α.,ενορχηστρωμένα και εκτελεσμένα με σύγχρονο και πολλές φορές απρόβλεπτο τρόπο.

Βασισμένοι στην παράδοση –κυρίως της Μεσογείου – η Σαβίνα Γιαννάτου και το μουσικό σύνολο Primavera en Salonico καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα ήχου το οποίο δύσκολα οριοθετείται και ταξινομείται, καθώς περιλαμβάνει από απλά τραγούδια ως σύγχρονες μουσικές φόρμες.

Με ένα υπόβαθρο που συνδυάζει κλασικές σπουδές, παραδοσιακή μουσική και ελευθερο αυτοσχεδιασμό και με εμμονή στα ακουστικά όργανα, τα μισά εκ των οποίων έρχονται εξ ΄Ανατολής, τα μέλη του σχήματος αξιοποιούν στο έπακρον τον ιδιοσυγκρασιακό τους ήχο, διερευνώντας συχνά έτσι τα όρια των δυνατοτήτων τους. Πέρα από τις εξαιρετικές ερμηνευτικές της ικανότητες η Σαβίνα Γιαννάτου δίνει μεγάλη έμφαση στην έκφραση της “μουσικής” του κάθε γλωσσικού ιδιώματος, χωρίς αυτό να την αποτρέπει από το να χρησιμοποιεί συχνά τη φωνή της ως ένα επιπλέον όργανο.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις μουσικές των χωρών της Μεσογείου με την σπάνια φωνή της Σαβίνας Γιαννάτου και των ευρηματικών Primavera en Salonico, μόνιμων συνεργατών της Σαβίνας Γιαννάτου στη δισκογραφία και στα ταξίδια της σε ολόκληρο τον κόσμο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Τους Primavera En Salonico αποτελούν οι:
Γιάννης Αλεξανδρής ούτι, κιθάρα, ταμπουράς
Κώστας Βόμβολος ενορχηστρώσεις, κανονάκι, ακορντεόν
Κυριάκος Γκουβέντας βιολί
Κώστας Θεοδώρου κρουστά
Χάρης Λαμπράκης νέυ
Μιχάλης Σιγανίδης κοντραμπάσο

Ώρα έναρξης : 21:30
Γενική Είσοδος 10€



Θέατρο Τεχνόπολις - www.texnopolis.net
Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα
Τηλ. Επικοινωνίας 2810823813 - 2810821400