Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ξανά στην Κρήτη ο Ολιβιέ Μπεχρά για τον Σήφη

Στη Κρήτη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες ο διάσημος ερπετολόγος Ολιβιέ Μπεχρά, ο οποίος φαίνεται ότι θα αποτελέσει το τελευταίο όπλο στην επιχείρηση αιχμαλωσίας του επίσης διάσημου Σήφη, του κροκόδειλου που τους τελευταίους δύο μήνες έχει "κατασκηνώσει" στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου.
Σήμερα, στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στο Ρέθυμνο, πραγματοποιείται σύσκεψη, παρουσία και του Ολιβιέ Μπερά, προκειμένου να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις που ευελπιστούν να κάνουν τον Σήφη να τσιμπήσει.

Η σύσκεψη ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι και βρίσκεται σε εξέλιξη
Όπως είχε δηλώσει στο Flashnews.gr, ο κ. Μαμαγκάκης, η βοήθεια του κ. Μπεχρά θα είναι καταλυτική στην προσπάθεια αιχμαλωσίας του κροκόδειλου, καθώς εκτιμά ότι το μόνο αποτελεσματικό μέσο για να πιαστεί το ερπετό, φαίνεται πως είναι να προσεγγιστεί με βάρκα. Η προσπάθεια προσέγγισης του κροκόδειλου με βάρκα θα γίνει βράδυ, με προβολείς, καθώς τα μάτια του κροκόδειλου, λαμπυρίζουν, όπως και της γάτας, στο σκοτάδι.
Ο Μπεχρά, που έχει πιάσει με ανάλογο τρόπο δεκάδες κροκόδειλους, θα επιστρατεύσει την εμπειρία του για να νικήσει και τον Σήφη.
klik flashnews.gr