Από μήνες πριν, οι διοργανωτές του TEDx στο Ηράκλειο, έψαχναν έναν χώρο για τη διεξαγωγή του event αντάξιο της διοργάνωσης. Οι ιδέες και οι σκέψεις ήταν πάρα πολλές, ωστόσο ήταν δύσκολο να γίνει η επιλογή της ιδανικής.
Ώσπου η αρμόδια οργανωτική ομάδα του TEDx βρέθηκε στο Ενυδρείο Κρήτης Cretaquarium. Και η απόφαση ήταν τελική. Ο χώρος διεξαγωγής του TEDx στο Ηράκλειο, ήταν γνωστός εδώ και πάρα πολύ καιρό για όσους είχαν επαφή με τη διοργάνωση. Απλά δεν μπορούσε να ανακοινωθεί, έως ότου γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την Οργανωτική Επιτροπή.
Προκειμένου να τσεκάρουν μάλιστα οι διοργανωτές τη δυναμική του χώρου στο πλαίσιο εκδηλώσεων, βρίσκονταν εκεί την ημέρα των Θεοφανείων όπου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός. Αφού οργάνωσαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες, οι ανακοίνωση έγινε. Το σκηνικό του TEDx δεν θα είναι ούτε μεγάλα video wall, ούτε κάτι άλλο επίπλαστο. Θα είναι ο φυσικός θαλάσσιος κόσμος στη μεγάλη δεξαμενή του ενυδρείου. Μια σίγουρα πρωτότυπη και οπωσδήποτε μοναδική ιδέα, αφού πουθενά αλλού δεν υπάρχει ενυδρείο που να αποτυπώνει στο 100 % το θαλάσσιο χώρο της Μεσογείου. κλικ prismanews.gr