Ουζερί του Τερζάκη

Συλλαλητήριο για την ΕΡΤ στο Ηράκλειο - Ένταση στη θέα στελεχών του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όχι στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης είπαν οι φορείς και οι κάτοικοι του Ηρακλείου οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, στη σκιά της πρωτοφανούς απόφασης της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ.
Η οργή και αγανάκτηση κυριαρχεί, με τους τοπικούς φορείς, τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης και απλούς πολίτες να ζητούν την απόσυρση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου και την επαναλειτουργία των προγραμμάτων της ΕΡΤ, της ΕΡΑ αλλά και του συνόλου των δραστηριοτήτων του οργανισμού.



Ένταση προκλήθηκε όταν έφτασε στην πλατεία κλιμάκιο με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους συγκεντρωμένους.



Το συλλαλητήριο έγινε στην πλατείας Ελευθερίας του Ηρακλείου και συμμετέχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας, καθώς από την πρώτη στιγμή έχει εκδηλωθεί ένα κύμα συμπαράστασης της κοινωνίας προς τους εργαζόμενους.



Ψηφίσματα, ομιλίες και αντιδράσεις απέναντι στην πραξικοπηματική απόφαση -όπως την χαρακτήρισαν- της κυβέρνησης που αποφάσισε τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ, στερώντας από τους πολίτες το δικαίωμα στην ενημέρωση μέσα από τον δημόσιο φορέα.




klik prismanews.gr