Πλουμή - Παραγιουδάκης

Παραιτήθηκε το Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ!

Παραιτήθηκε το Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ! 
Παραιτήθηκε, χθες βράδυ, το Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ. Καταιγιστικές οι εξελίξεις ενόψει και της Συνέλευσης της Τετάρτης.
Ο Νίκος Μαχλάς εμφανίστηκε αμετακίνητος στην απόφασή του να παραιτηθεί για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κρήτη ΣΠΟΡ FM, ο Νίκος Μαχλάς, μόλις ξεκίνησε το συμβούλιο, ανακοίνωσε στα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου την πρόθεσή του να μην συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους και τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτή η κίνηση προβλημάτισε αρκετά από τα υπόλοιπα μέλη τα οποία είχαν μπει πέρυσι το καλοκαίρι στη διοίκηση έστω και την τελευταία στιγμή προκειμένου να μην οδηγηθεί η ομάδα στο πρωτοδικείο...

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσπάθησαν, πάνω από δύο ώρες, να πείσουν το Νίκο Μαχλά να πάρει πίσω την απόφασή του αλλά αυτός ήταν ανένδοτος και τόνισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στον ΟΦΗ από την θέση του προέδρου χωρίς να διεκρινίσει όμως αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο.
Από την άλλη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης ρωτήθηκε για το αν προτίθεται να ηγηθεί της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα λέγοντας ότι «αν δεν βρεθεί λύση ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα πάω την ομάδα σε διοίκηση Πρωτοδικείου».
Το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να πάει σε διοίκηση Πρωτοδικείου είναι ορατό αλλά από την άλλη υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για διοικητικές ζυμώσεις και μια ομάδα ανθρώπων που πιθανόν να συγκροτήσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Όλα αυτά πάντως θα φανούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ που έχει οριστεί για την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρεται:
"Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Νίκος Μαχλάς υπέβαλε την παραίτηση του εξηγώντας και αναλύοντας τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να βρεθεί η ομάδα πάλι στη super league .
Ευχαρίστησε επίσης όλους τους θεσμικούς παράγοντες και ιδιαίτερα το δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη για την αμέριστη βοήθεια και συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κάλεσε όλους όσους αγαπούν την ομάδα να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους στην επικείμενη γενική συνέλευση, που θα αναδείξει το νέο Δ.Σ.
Στη συνέχεια και μετά από διαλογική συζήτηση όλα τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν το κ. Ν. Μαχλά για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα και υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς που ενδιαφέρονται και αγαπούν την ομάδα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αυτό έμπρακτα στην γενική συνέλευση που έχει προγραμματισθεί στις 10-8-2011" klik cretalive