Πλουμή - Παραγιουδάκης

Παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του ο Γιάννης Κουράκης.


Ψηφοδέλτιο με πολλές εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές αναμένεται να παρουσιάσει την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης. Ο οποίος ήδη από την περασμένη εβδομάδα, με σύνθημα "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες", κάλεσε σε συστράτευση πολίτες και φορείς του νέου διευρυμένου καλλικρατικού δήμου παρουσιάζοντας την προγραμματική διακήρυξη, το όνομα, το έμβλημα αλλά και την ηλεκτρονική σελίδα του συνδυασμού του.
Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κράτησε για τελευταίο το κυρίως …πιάτο που δεν είναι άλλο από τα ονόματα των υποψηφίων. Ο συνδυασμός του Γιάννη Κουράκη λένε στη Λότζια θα είναι ένας συνδυασμός έμπειρων και νέων στελεχών που θα κληθούν να υπηρετήσουν το δήμο την κρίσιμη τετραετία που θα πρέπει να στηριχθεί ο ‘Καλλικράτης’. Από την άλλη , ισχυρίζονται, θα υπάρξουν μία-δύο εκπλήξεις ‘τεράστιους μεγέθους, καθώς και ορισμένες ανατροπές.
Ο ίδιος ο κ.Κουράκης έχει πει ότι θα δοθεί η δυνατότητα σε πολλούς νέους υποψηφίους να διεκδικήσουν έδρα δημοτικού συμβούλου αφού πλέον είναι πολύ λιγότεροι οι ‘παλιοί’ δημοτικοί σύμβουλοι που κατά κανόνα επανεκλέγονται.
Ο δήμαρχος ήδη πάντως σε επίπεδο προγραμματικό το μεγάλο στοίχημα που δεν είναι άλλο απο την συνεχιζόμενη ανάπτυξη του δήμου Ηρακλείου ακόμα και μέσα στην δεινή οικονομική συγκυρία που πλήττει την χώρα . Ο κ. Κουράκης ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του με την δέσμευση την διαρκή αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών που θα ανεβάσουν τον πήχη της ποιότητας ζωής σε μεγαλύτερα ύψη.
«Σήμερα έχουμε νέα δεδομένα που Δημιουργεί η Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αλλά και η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας. Μια κρίση που για να ξεπεραστεί χρειάζεται την κινητοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του λαού μας, με Δράσεις ¨Καινοτόμες¨ και Πρωτοβουλίες ¨ Έξυπνες¨, τόσο στο Δημόσιο, όσο και στον Ιδιωτικό τομέα’ είχε πει.. clik cretalive