Συνεντεύξεις

Αρκαλοχώρι: Οι υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρισμα


Στο Αρκαλοχώρι ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης και η υπ. Ευρωβουλευτής Μαρία Καλουδιώτη


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Το Αρκαλοχώρι επισκέφτηκε για μια ακόμη φορά ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, μαζί με την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαρία Καλουδιώτη.







«Πέρασαν δυόμιση ολόκληρα χρόνια από τον ισχυρότερο σεισμό σε χερσαίο έδαφος που έχει καταγραφεί στην Κρήτη και οι υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη για την επαναφορά της κανονικότητας στη ζωή των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρισμα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Δυόμιση χρόνια μετά και οι κάτοικοι εξακολουθούν και μένουν σε οικίσκους. Παραμένουμε δίπλα στους συμπολίτες μας που εξακολουθούν να δοκιμάζονται. Παλεύουμε καθημερινά για να επιστρέψουν στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Και δεν θα σταματήσουμε μέχρι η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.».



Ο Χάρης Μαμουλάκης και η Μαρία Καλουδιώτη περπάτησαν στον οικισμό, επισκέφτηκαν και συνομίλησαν με κατοίκους που εξακολουθούν να διαμένουν σε οικίσκους μέχρι σήμερα καθώς και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» Κώστα Γκαντάτσιο, ενημερώνοντας και για τις Κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που έχει πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.