Πλουμή - Παραγιουδάκης

Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Κω με ομιλητές τον Χάρη Μαμουλάκη και τον Γιώργο Σταθάκη


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε στην Κω η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου, με καλεσμένους ομιλητές τον αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη και τον τ. Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη.






«Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εξειδίκευσης των 6 Εθνικών Προτεραιοτήτων που έθεσε από την Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, βρεθήκαμε στην Κω μαζί με τον Γιώργο Σταθάκη και μιλήσαμε για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την ενίσχυση του εισοδήματος, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους, την παραγωγική ανασυγκρότηση, το ισχυρό δημοκρατικό κράτος και τη δημογραφική πρόκληση» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Συζητώντας με τον Δήμαρχο Κω, με εκπροσώπους φορέων, συντρόφους και πολίτες, ανταλλάσσοντας απόψεις, προχωρώντας μπροστά. Με καθαρό όραμα και σχέδιο, έχοντας επίγνωση των μεγάλων προκλήσεων και δυσκολιών που μας περιμένουν. Για δίκαιο κράτος, δίκαιη κοινωνία, δίκαιη οικονομία. Για την πολιτική αλλαγή που θα φέρει ξανά στην πατρίδα μας τη Δημοκρατία, την Ισότητα και τη Διαφάνεια στην θέση που τους αρμόζει. Συνεχίζουμε…».





Πριν την εκδήλωση, οι Χάρης Μαμουλάκης και Γιώργος Σταθάκης, παρουσία του πρώην Βουλευτή Ηλία Καματερού, του συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου Μανόλη Καβαδάκη και στελεχών τους ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είχαν συνάντηση στο Δημαρχείο Κω με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, με τους οποίους και συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και την Αυτοδιοίκηση.