Πλουμή - Παραγιουδάκης

Καλλιτεχνικά Σχολεία: Πανελλαδική διαμαρτυρία για την έλλειψη καθηγητών, υποδομών, εξοπλισμού και πιστοποίησης


Στη Βουλή η επιστολή Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων με πρωτοβουλία του Χάρη Μαμουλάκη

Με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με τη συνυπογραφή των Βουλευτών Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, κατέθεσαν επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων, με σειρά αιτημάτων για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.




Ειδικότερα, η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων ζητά την άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών, κατάλληλες κτηριακές υποδομές για την διεξαγωγή καλλιτεχνικών μαθημάτων, δωρεάν παροχή του αναγκαίου εργαστηριακού εξοπλισμού για την διεξαγωγή των καλλιτεχνικών μαθημάτων, καθώς και πιστοποίηση του επιπέδου σπουδών στα καλλιτεχνικά μαθήματα και υποχρεωτική αναγνώρισή τους. Για την διεκδίκηση των παραπάνω αιτημάτων, η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων συμμετέχει στην κινητοποίηση που διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, στο Υπουργείο Παιδείας.

Οι Βουλευτές ζητούν απάντηση από την αρμόδια Υπουργό, στα αιτήματα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων.