Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στα έργα ανάπλασης του κέντρου και της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός


Την πορεία εκτέλεσης των έργων ανάπλασης στο σταυρό του Ηρακλείου και στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου είχε την ευκαιρία να δει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη , συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.



Όπως διαπίστωσε ο Δήμαρχος, το μεγάλο έργο στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του καθώς απομένουν εργασίες πλακόστρωσης των πεζοδρομίων σε ένα μικρό τμήμα, αλλά και η τελευταία αντιολισθηρή στρώση ασφαλτικού.




Η ανάπλαση του κέντρου προχωρά επίσης με ικανοποιητικό ρυθμό καθώς τελειώνουν οι επιστρώσεις στη μικρή Έβανς και στη σύνδεση της Λεωφόρου Δικαιοσύνης με την Ίδης. Στην 1821 ολοκληρώνονται οι υποδομές για την κατασκευή των πεζοδρομίων στο δεύτερο τμήμα της ανάπλασης, ενώ τις επόμενες μέρες ξεκινά το τρίτο και τελευταίο τμήμα με προοπτική παράδοσης του έργου εντός χρονοδιαγράμματος.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου σε δήλωση του τόνισε: «Τα έργα αυτά θα αλλάξουν την όψη του κέντρου και θα συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αλλά και των επισκεπτών . Παραμένουμε προσηλωμένοι στον σχεδιασμό μας για την υλοποίηση έργων που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της πόλης καθώς και στην αισθητική και λειτουργική της αναβάθμιση ».