Πλουμή - Παραγιουδάκης

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου


Συνεδριάζει δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:55. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Π.Σ.Κ.Η.), στην αίθουσα Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού, με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη.


Αναλυτικότερα:

Εξέταση αιτήματος της παράταξης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» για έκδοση ψηφίσματος για το πρόγραμμα άθληση για όλους.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


Ορισμός μελών προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του υπό σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΗΡΑΚΛΕΙΟ Α.Ε.» του Δήμου Ηρακλείου ( άρθρο 177 παρ. 3 του Ν. 4635/2019 με το οποίο τροποποιείται η παρ. 1 του άρθρου 6 του Ν. 4623/2019).

Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2021 για τη λογιστική τακτοποίηση και τον συμψηφισμό των οφειλών μεταξύ Δήμου Ηρακλείου και Δ.Ε.Υ.Α.Η. (απόφαση 930/2021 σε ορθή επανάληψη Οικονομικής Επιτροπής).

Έγκριση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) – (απόφαση 92/2021 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος συλλογής ελαιοκάρπου των δημοτικών ακινήτων στις θέσεις «Μέσα Καρτερός - Μετόχι Γρυλλιωνάκη» και «Τραπέζα» της Κοινότητας Βαϊνιάς του Δήμου Ιεράπετρας.

Καθορισμός Αυτοτελών Οικισμών του Δήμου Ηρακλείου, στο πλαίσιο των προπαρασκευαστικών εργασιών των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών κατά το έτος 2021.