Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αθλητική Ρομποτική: Μία καινοτόμα πρόταση για αθλητικά κέντρα, αθλητικούς συλλόγους, αθλητικά σωματεία

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα , το νέο καινοτόμο εγχείρημα του, την δημιουργία πλήρης σειράς μαθημάτων με αντικείμενο την Αθλητική Ρομποτική.





Η Αθλητική Ρομποτική ,η οποία εξελίσσεται ραγδαία παγκοσμίως, συνδυάζει την τεχνολογία, την επιστήμη και την εκπαίδευση με τον αθλητισμό. Με διοργανώσεις εθνικών και παγκόσμιων διαγωνισμών και την συμμετοχή χιλιάδων παιδιών!

Περιλαμβάνει σπορ όπως πάλη Σούμο ,μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αγώνες δρόμου, τοξοβολία, σφαιροβολία,άρση βαρών,τένις,γκόλφ κ.ά., αλλά και ασκήσεις δεξιότητας, στα οποία «αθλητής» είναι το ρομπότ και το παιδί ο προπονητής , ο οποίος το δημιουργεί , το προγραμματίζει και τέλος το καθοδηγεί αγωνιστικά.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
Αθλητικούς Συλλόγους
Αθλητικά Κέντρα
Αθλητικά Σωματεία κ.α.

Παρέχουμε Εκπαιδευτικούς Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, εξειδικευμένους στους τομείς των Νέων Τεχνολογιών και την Ρομποτική με μεγάλη διδακτική εμπειρία.
Παρέχουμε εξοπλισμό, εκπαιδευτικά ρομποτικά κιτ, ατομικά tablets ή laptops, σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα, κ.α.

Διαθέτουμε πάνω από 24 διαφορετικά Εκπαιδευτικά Ρομπότ για τα μαθήματα μας, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές μας να μάθουν προγραμματισμό μέσα από διαφορετικές εκπαιδευτικές πλατφόρμες.

Kλείστε τώρα ένα ραντεβού ενημέρωσης - παρουσίασης.
Πληροφορίες 6980 500791 και 2810 360544