Το σεμινάριο απευθύνεται σε αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά είτε τη μαγειρική, αλλά και σε ερασιτέχνες που θέλουν να μυηθούν στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας.
Ενότητες σεμιναρίου:
· Εισαγωγή στην ιταλική κουζίνα
· Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
· Οργάνωση εργασίας
· Anti-aging Italian food
· Πίτσα, Φρέσκα ζυμαρικά, Ζαχαροπλαστική
· Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
· Πρακτική εργασία
· Εξετάσεις
Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στη τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών)
Διάρκεια: 21 διδακτικές ώρες.
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 04/10/2021 έως 25/10/2021 19:00-21:30
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός
Στους καταρτιζόμενους με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!
Εισηγητής:
Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.
Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730,info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr