Πλουμή - Παραγιουδάκης

O ζωγράφος Νίκος Βισκαδουράκης στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου – Heraklion Arts & Culture


Με συνέντευξη και παρουσίαση του έργου του ζωγράφου Νίκου Βισκαδουράκη συνεχίζονται την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 21.15 οι προβολές στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου – Heraklion Arts & Culture.
Η παραγωγή που εντάσσεται στο Ψηφιακό Φεστιβάλ "Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί" του Δήμου Ηρακλείου θα προβληθεί στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/ZoUvkriPLS8 ενώ αμέσως μετά την πρώτη προβολή της θα παραμείνει διαθέσιμη on demand, στη ζώνη θέασης «Το κελί του καλλιτέχνη».
Ο Νίκος Βισκαδουράκης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλλιτέχνες, των οποίων η τέχνη έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της πόλης, όπου γεννήθηκαν, ζουν και δημιουργούν. Μετά από μια επίπονη προσωπική πορεία αναζήτησης στη ζωγραφική, σήμερα, είναι πλέον από τις «σημαντικότερες δυνάμεις του νεοεξπρεσιονισμού στην Ελλάδα», όπως αναφέρει η ιστορικός τέχνης κ.Ντενίζ-Χλόη Αλεβίζου.

Μπροστά στον φακό, ο καλλιτέχνης κάνει μια κατάθεση ψυχής, για το πώς ξεκίνησε, τι τον βασάνισε και ποιες χαρές πήρε υπηρετώντας το ταλέντο του.

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Συντελέστες:
Νίκος Βισκαδουράκης - Ζωγράφος
Γιώργης Πακιουφάκης - Παραγωγή βίντεο, μοντάζ

Για εγγραφή στο Heraklion Arts and Culture ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb