Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Ίριδα

Αγαπητά Μέλη και Φίλες/Φίλοι του Συλλόγου Γυναικών Ίριδα. 

Το 2020, όλος ο κόσμος, πέρασε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά. Λόγω της πανδημίας και μετά από εννέα συνεχή χρόνια πραγματοποίησης της Εκδήλωσης Αγάπης και Αλληλεγγύης "Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά", με την οποία στηρίζουμε οικογένειες με παιδιά του Δήμου μας, ξαναβρεθήκαμε τον Δεκέμβριο του 2020, έστω και από απόσταση, για την εκπλήρωση του σκοπού μας, την προσφορά προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη. 



Όπως ήδη γνωρίζουμε όλες και όλοι από την ανακοίνωση μας τον Δεκέμβριο 2020, λόγω των περιορισμένων φετινών δυνατοτήτων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε να επικεντρωθούμε μόνο στην περιοχή των Γουρνών Πεδιάδος Χερσονήσου, σε οικογένειες με παιδιά που έχουν πληγεί από την θεομηνία. 

Μετά λοιπόν, από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Χερσονήσου, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. και να στηρίξουμε την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στα σπίτια των πληγεισών οικογενειών και συγκεκριμένα να συμμετέχουμε και να βοηθήσουμε στην καμπάνια που αφορά την ανακαίνιση παιδικών δωματίων στις οικογένειες αυτές. 

Η εξαιρετική, γνωστή και καταξιωμένη Ζωγράφος και Μέλος του Συλλόγου μας κα. Ματίνα Μαυράκη, μας κάνει την τιμή να δωρίσει ένα πανέμορφο πίνακα της για να τον κληρώσουμε ως το 1ο δώρο για τον σκοπό μας. 

Σε αυτή μας την προσπάθεια συμβάλλουν και άλλα μέλη μας και συγκεκριμένα, το 2ο δώρο είναι μία συσκευασία σετ τριών πετσετών μπάνιου από την Μαρία Μπαλαλή, «Κουρτίνες-Λευκά Είδη», που βρίσκεται στην Αλικαρνασσό και 3ο δώρο είναι ένα κεφάλι τυρί από το τυροκομείο «Μανουρά». 

Για αγορά λαχνών που τιμώνται στα 2 Ευρώ, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6970620109, Ρένια Δρόσου, 6978182189, Μαρία Μυτάρα, 6948422318, Βαγγελιώ Χατζάκη, 6937025154, Βέρα Χατζάκου, 6973371104, Μαργέτα Ψυρρά. Όσες κυρίες μέλη μας επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτό το σκοπό και να παραλάβουν μπλοκάκι με λαχνούς, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6970620109 ή 6978182189. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου, 2021. 

Επιπλέον, σε αυτή μας την προσπάθεια συμμετέχει και το μέλος μας Έρη Δρόσου, η οποία θα δωρίσει το 15% από τις πωλήσεις των πολύ όμορφων διακοσμητικών αντικειμένων που θα γίνουν μέσα από την σελίδα https://www.facebook.com/Erisspecialoffers/ 

Τέλος για να θυμηθούμε τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει στην εκδήλωση μας «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» μπορείτε να δείτε ένα μικρό βίντεο με όμορφα στιγμιότυπα στο https://www.youtube.com/watch?v=EjH782nZ-BE 

Εκ Μέρους του Δ. Σ. Συλλόγου Γυναικών Ίριδα 

Η Πρόεδρος, Ζαχαρένια (Ρένια) Δρόσου- Καμηλάκη