Πλουμή - Παραγιουδάκης

Πρεμιέρα με μεγάλη συμμετοχή στην εκστρατεία του Ομίλου CRETA με φόντο τα τροχαία


Στην αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώνονται στην Κρήτη δεν περισσεύει κανείς.



--> Ψάχνεις το ιδανικό κλιματιστικό για τις δικές σου ανάγκες; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!



Η πρωτοβουλία του Ομίλου CRETA να φτάσει το μήνυμα της πρόληψης σε κάθε γωνιά του Νομού Ηρακλείου παίρνει σάρκα και οστά με μπροστάρη το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1.





Η πρεμιέρα της εκστρατείας ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια «Αγαπώ τη Ζωή – Οδηγώ με Προσοχή», στην Έμπαρο του Δήμου Βιάννου, ήταν ιδανική καθώς αγκάλιασαν την εκδήλωση άνθρωποι κάθε ηλικίας, φορείς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μια ακόμα σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσε η Creta Media Group,(Tηλεόραση Creta, ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1, Creta24.gr) με την υποστήριξη από το Tμήμα Τροχαίας Ηρακλείου και τον Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ με κεντρικό θέμα την οδική ασφάλεια χθες βράδυ στην Εμπαρο. Με ομιλητές τον Διοικητή Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη. Η οδική ασφάλεια είναι ένα στοίχημα για όλους μας. Η οδική συμπεριφορά είναι ένα μάθημα από τις μικρές ηλικίες μέχρι τις μεγαλύτερες αφού κρινόμαστε όλοι».

Ο διευθυντής του ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 Γιάννης Χρονάκης που αποτελεί και την «ψυχή» της εκστρατείας σημείωσε πως οι δράσεις θα έχουν διάρκεια ένα περίπου χρόνο. «Το πρόγραμμα είναι να πηγαίνουμε τουλάχιστον ανά 15 ημέρες σε ένα χωριό, ή σε έναν πολιτιστικό σύλλογο της πόλης για να κάνουμε αυτή την πολύ σημαντική ενημέρωση που κάνει η Τροχαία Ηρακλείου. Αν πάνε όλα καλά, πιστεύουμε ότι η δράση θα ολοκληρωθεί του χρόνου τον Ιούλιο».



Με την σειρά του ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου τόνισε: «Στον στρατηγικό σχεδιασμό της τμήματος τροχαίας είναι πέρα από τους καθημερινούς ελέγχους και η ενημέρωση. Πέρυσι γυρίσαμε με την βοήθεια τoυ ΣΚΑΪ Κρήτης αλλά και της Τηλεόρασης CRETA που είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια 28 περιοχές» και συμπλήρωσε: «Στόχος είναι η μείωση των τροχαίων στην Κρήτη αλλά και η πρόληψη. Να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο και να καταλάβουμε ότι χάνονται πολλοί άνθρωποι στο δρόμο. Να είμαστε πιο προσεκτικοί».


Ο πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ Γιάννης Λιονάκης τόνισε: «Στην Ευρώπη, όπου άλλαξαν την καθημερινότητα και την μοίρα τους, όσον αφορά στα τροχαία, η κύρια συνδρομή ήταν αυτή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και θέλω να ευχαριστήσω την Creta Media Group γι’αυτή την κίνηση. Πρέπει να αλλάξει η οδηγική μας καθημερινότητα, να μη σκοτωνόμαστε στο δρόμο. Αυτό είναι το μείζον θέμα. Η Κρήτη δικαιούται καλύτερες υποδομές, για να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση».



click creta24.gr