Πλουμή - Παραγιουδάκης

Το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» παρουσιάζει την παράσταση «Παραλίγο Βεζύρης»


Το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης μοιράζουν χαμόγελα και χαρά στα παιδιά της πόλης του Ηρακλείου, την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» και ώρα 21:00 με την παράσταση «Παραλίγο Βεζύρης» με ελεύθερη είσοδο! 




--> Ψάχνεις το ιδανικό κλιματιστικό για τις δικές σου ανάγκες; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!




Λίγα λόγια για το έργο:

Το Σαράι κινδυνεύει από τους επίδοξους σφετεριστές του θρόνου και ο Βεζύρης αναζητά τον άνθρωπο που θα τον υπερασπιστεί. Και βρίσκει τον Καραγκιόζη! Ο Ήρωας μας γρήγορα θα καταλάβει ότι το νέο του αξίωμα συνεπάγεται εκτός από φαΐ και γεμάτη τη στομάχα,σοβαρότατους κινδύνους! Οι πασάδες παραμονεύουν.  Το γέλιο,η ανατροπή και η μουσική είναι τα κύρια συστατικά της παράστασης. Μία σύγχρονη λαϊκή σάτιρα της εποχής, με διαχρονικά μηνύματα..!

Η είσοδος είναι ελεύθερη - μόνο με προσκλήσεις.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα μπορούν να προμηθεύονται τις προσκλήσεις από το Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» δυο ημέρες πριν την εκδήλωση.

Ώρες: 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ καθημερινά εκτός Κυριακής πρωί.

Για τη διεξαγωγή της παράστασης έχουν ληφθεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Οι προσκλήσεις ισχύουν έως και τις 20.50 ΑΥΣΤΗΡΑ τις ίδιας ημέρας.

Ώρα προσέλευσης από 20:30