Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αυτοψία στην οδό Πετρακογιώργη από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ – Συνεχίζονται οι εργασίες σε δρόμους του Ηρακλείου


Σε αυτοψία στα σημεία όπου προχωρά η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης, στην περιοχή του Μασταμπά, προχώρησε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουλίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης με την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας της Επιχείρησης Πόπη Τζαβλάκη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ηράκλειο και ουσιαστικά αντικαθιστά, επεκτείνει και εκσυγχρονίζει το δίκτυο ύδρευσης της πόλης μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», και το ΕΣΠΑ.





--> Ψάχνεις το ιδανικό κλιματιστικό για τις δικές σου ανάγκες; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!



Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης «το ζητούμενο για εμάς στη ΔΕΥΑΗ είναι να παραλάβουμε ένα νέο δίκτυο που θα αποτελέσει έργο πνοής για την πόλη του Ηρακλείου. Οι εργασίες προχωρούν και είμαστε εδώ να τις παρακολουθούμε βήμα προς βήμα …»

Από τη ΔΕΥΑΗ ανακοινώνεται ότι θα γίνονται εργασίες μέχρι και τα τέλη Ιουλίου:

1. Για αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στις περιοχές Μασταμπά- Θερίσσος:
Στην περιοχή Μασταμπά, στους δρόμους Γεωργίου Παπανδρέου, Πετρακογιώργη και Ατλαντίδος.
Στην περιοχή Θερίσσου, στους δρόμους Βάρνης και Αντιοχείας, από Κονδυλάκη έως Παλαιοκάπα.

2. Για αντικατάσταση- επέκταση δικτύων ύδρευσης στην περιοχή Ηλιούπολης:
Στην οδό Ανωγειανάκη και στους κάθετους δρόμους, Γοργία, Λυσία κ.α. Συνδέσεις νέων υδρομέτρων θα γίνουν από την οδό Ζωγραφάκη μέχρι την οδό Αμαλιάδος.

3. Για αντικατάσταση – επέκταση δικτύων ύδρευσης στις περιοχές Δειλινού, Ακαδημίας και Νέας Αλικαρνασσού:
Στην περιοχή Δειλινού θα γίνουν συνδέσεις υδρομέτρων.
Στην περιοχή Νέας Αλικαρνασσού, ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Λ. Ικάρου και συνεχίζονται οι εργασίες στην οδό Καρτερού και στον παράλληλο δρόμο, στην οδό Μουσών.