Πλουμή - Παραγιουδάκης

Διάλεξη του κ Εμμανουήλ Χελιδώνη στον Σύλλογο Λογοτεχνών Συγγραφέων Εικαστικών «Κρητών Λόγος»


Ο Σύλλογος Λογοτεχνών Συγγραφέων Εικαστικών «Κρητών Λόγος» σας προσκαλεί στην Διάλεξη του κ Εμμανουήλ Χελιδώνη Ιατρού Λογοτέχνη, μέλους του "Κρητών Λόγος".



Ο Εμμανουήλ Χελιδώνης, Ομότιμος Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας, Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του οργάνωσε και διηύθυνε με εξαιρετικά αποτελέσματα την Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική των Ιατρικών σχολών του Πανεπιστημίου Πατρών και Ηρακλείου, Κρήτης.
Υπήρξε και είναι πηγή έμπνευσης για τους μαθητές και συνεργάτες του. άνοιξε λεωφόρους προόδου και επαγγελματικής ανέλιξης, όσων είχαν την τύχη να τον έχουν διδάσκαλο.

Ο Εμμανουήλ Χελιδώνης συνέγραψε σύγγραμμα ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ.

Έκανε εκατοντάδες δημοσιεύσεις στο διεθνή και Ελληνικό Ιατρικό τύπο και περιοδικά.

Η δραστηριότητά του, αυτή συνεχίζεται πλέον στον Ιδιωτικό τομέα μετά τη λήξη της θητείας του ως Πανεπιστημιακού καθηγητή. Στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου Κρήτης.

Ο Εμμανουήλ Χελιδώνης είναι οπαδός της δημιουργικής νόησης. Αυτό έχει ως επακόλουθο -όταν του ζητηθεί - να επεκτείνει με ευχαρίστηση τις γνώσεις του , φωτίζοντας διάφορες κοινωνικές συλλογικές, εκδηλώσεις στα σχετικά ενδιαφέροντα θέματα.

Το Θέμα μας είναι "ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ & ΙΑΤΡΙΚΗ "

Θα προλογίσει η πρόεδρος Χαρούλα Τσικριτσή & θα πλαισιώσει μουσικά - κλασική κιθάρα - ο Φοιτητής Ιατρικής Μάριος Χρονάκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Μανώλης Καρέλλης - ΑΝΔΡΟΓΕΩ την 28η Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Παρασκευή ώρα 19:00

Είσοδος ελεύθερη