Πλουμή - Παραγιουδάκης

Μουσική βραδιά στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, κάλαντα και θεατρικό παιγνίδι στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου - Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου


Μία «Μουσική βραδιά κλασικού και μοντέρνου τραγουδιού με το φωνητικό σύνολο «Take 5» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών σε τιμές... ασυναγώνιστες!



Συμμετέχουν: Σύλβια Στρούθου – Soprano, piano

Αλεξάνδρα Νικόλλι: Soprano

Ντιάνα Τσιλίδι: Mezzo Soprano, piano

Ορέστης Κουσαθανάς: Tenor, piano

Γιώργος Κιαγιαδάκης: Baritone

Νωρίτερα, το ίδιο απόγευμα στις 18:30 στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων θα τραγουδήσει κάλαντα απ΄ όλη την Ελλάδα. Η «Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Λυκείου Ελληνίδων» θα έχει είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Υπεύθυνη χορωδίας: Αργυρώ Σταυρίδου - Υπεύθυνη τμήματος χορωδίας: Νότα Δημοπούλου.

Στον ίδιο χώρο, στις 19:00 θα παρουσιαστεί η Παιδική Θεατρική Παράσταση – Εργαστήρι Θεατρικού Παιγνιδιού «Τι τραβάει κι ο Αι Βασίλης…», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού: Γεωργία Πουλιού-Υπεύθυνη τμήματος: Ελένη Κουτάντου.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/). Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου είναι:

Μουσική επιμέλεια: Love Radio Κρήτης 102,8

13:00- 17:00: Στην Πλατεία και στην Κεντρική σκηνή του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Love Radio Κρήτης 102,8 διοργανώνει τα «Παιχνιδομαζέματα - Δωροσκορπίσματα 2019» για 8η συνεχόμενη χρονιά, και βάζει στόχο να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι και αυτά τα Χριστούγεννα, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου. Έτσι θα υπάρχουν παιδικές δραστηριότητες, Xmas Face Painting, ζωγραφική, παιδικές κατασκευές, γράμμα στον Άη Βασίλη, παιχνιδοτυλίγματα με τα ξωτικά του Άη Βασίλη και… mobile cocktail bar για γιορτινά τσουγκρίσματα!

17:00: «Κεράσματα»: παραδοσιακά λουκούμια-κουμπανάκια, μελωμένα και αμέλωτα από την Ε. Καραντινάκη

17:00: Στην κεντρική σκηνή συναυλία του Love Radio Κρήτης 102,8 με την Josephine, τον Αναστάσιο Ράμμο και τον Mike.

17:00-20:00: «Καστρολογήματα»: Α. Παραμυθοϊστορία «Φωτογραφία με τον Αϊ Βασίλη» από το Κέντρο λογοθεραπείας «Εν Λόγο..Θεραπεία» της Π. Στεργιάκη. Β: παιδικό εργαστήρι χριστουγεννιάτικων κατασκευών από τους «Μικρούς κατασκευαστές»

18:00-21:00: «Καλεσμένοι»: Εργαστήριο Ζωγραφικής «χριστουγεννιάτικα θέματα» με τον ζωγράφο Β. Παπαγγελή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμινίων

20:00: Στην κεντρική σκηνή oι «Rooftop»!