Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης στον ΕΣΔΑΚ την Τρίτη 26/11 και Τετάρτη 27/11/2019


Σας προσκαλούμε στο δωρεάν Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης που θα γίνει σε δυο τμήματα, Τρίτη 26/11 και Τετάρτη 27/11/2019, ώρα 5.30-8.00 μμ στα γραφεία του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ), Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων, 3ος όροφος.

--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!



Θα αξιοποιήσουμε την ασημένια λάμψη των φύλλων αλουμινίου που σκεπάζουν τα γιαούρτια για να κατασκευάσουμε όμορφα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.
Να έχετε μαζί σας
ψαλίδι
κόλλα στικ
κόλλα γενικής χρήσης
συρραπτικό
αλουμινένια καπάκια γιαουρτιών (προαιρετικά)
50 εκ. χαρτί περιτυλίγματος, κατά προτίμηση μονόχρωμο, με χρώμα που να κάνει αντίθεση με το ασημί, όπως κόκκινο, πράσινο, μπλέ (προαιρετικά). Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και επιλεγμένες σελίδες περιοδικών.
κορδελάκι λεπτό για κρέμασμα

Κάθε εργαστήριο είναι αυτοτελές και δεν προϋποθέτει παρακολούθηση των προηγούμενων. Απευθύνεται σε ενήλικες και κατ’ εξαίρεση σε παιδιά άνω των 10 ετών, αν συνοδεύονται. Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχτούμε και νέα μέλη.


Αν και το εργαστήριο είναι ελεύθερο, απαιτείται δήλωση συμμετοχής για μια από τις δυο ημέρες. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώσεις συμμετοχής: olga.christou@hotmail.com (κατά προτίμηση) και τηλ. 6944-573950 (εάν δεν υπάρχει ηλεκτρονική διεύθυνση).

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά για ένα δημιουργικό απόγευμα.