Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εντυπωσίασε η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου στην Κωνσταντινούπολη


– Μετά το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, μάγεψε και στον Δήμο Κadikoy της Κωνσταντινούπολης η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου – Τα μέλη της δώρισαν στον Πατριάρχη το λεύκωμα του Μαλεβιζίου
Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου με μαέστρο την Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, μαζί με τις χορωδίες «Αναπνοή» του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου με μαέστρο την Εύα Θανάση, τη Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ηρακλείου «Άγιος Πολύκαρπος» και το μουσικό σύνολο Θύραθεν Vocal από τον Κρουσώνα, στη συναυλία στο Δήμο Κadikoy της Κωνσταντινούπολης.
Πρόκειται για μια πρόσκληση που έγινε προσωπικά στην μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου Εύα Κουτσογιαννάκη - Πιτσικάκη από την καθηγήτρια μουσικής Uzgul Turgai του Yildiz Technical University και που έδωσε τη δυνατότητα στη νέα σχετικά πολιτιστική δομή του Μαλεβιζίου, να αναπτύξει το πλούσιο ταλέντο της και εκτός συνόρων. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 22/3 τα μέλη της χορωδίας είχαν επισκεφτεί και το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, όπου έδωσαν συναυλία ενώ σε συνάντησή τους με τον Οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο του δώρισαν το λεύκωμα του Δήμου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη».


Αξίζει να τονιστεί ότι η δράση αυτή υποστηρίχτηκε και από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, ο οποίος βρίσκεται σταθερά δίπλα στις πολιτιστικές δομές του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην μαέστρο της Χορωδίας μας Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού Άννα Φραντζεσκάκη και όλα τα μέλη της Δημοτικής μας Χορωδίας. Έχουν πετύχει πολλά και σημαντικά, μας κάνουν υπερήφανους τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και είμαι βέβαιος ότι μας επιφυλάσσουν ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα».