Πλουμή - Παραγιουδάκης

Παρουσίαση βιβλίου από τις Λέσχες Lions Κνωσός & Ηρακλείου


Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες καλούνται να ζήσουν οι κάτοικοι του Ηρακλείου την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου. Οι Λέσχες Lions Κνωσός και Ηρακλείου διοργανώνουν μια πρωτότυπη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου / Σεμινάριο Αυτογνωσίας του best seller βιβλίου του μαθηματικού και Θετικού Ψυχολόγου Δρ.Δημήτρη Φλαμούρη Ψυχο-λογικές Σχέσεις. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό πάνω σε ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που απασχολούν όλους μας καθημερινά.

Τον συγγραφέα θα προλογήσει η δημοσιογράφος κα Ελίνα Φαρσάρη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου, στην οδό Ανδρόγεω 2, την Κυριακή 17/2 στις 18:30

H εκδήλωση θα κλείσει με υπέροχες μελωδίες στο πιάνο από την Ελένη Πασάϊ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το βιβλίο Ψυχο-λογικές Σχέσεις έχει ψηφιστεί στα δέκα καλύτερα βιβλία στην κατηγορία Ευ Ζην για το 2017, από το βιβλιοπωλείο Public και βρίσκεται στην έκτη έκδοση μετά από λίγο παραπάνω από ένα χρόνο κυκλοφορίας. Είναι ένα εύληπτο και ξεχωριστό βιβλίο όπου ο συγγραφέας συνδυάζει τη μαθηματική λογική με την ψυχολογία και καταφέρνει μέσα από πρακτικούς διαλόγους να φέρει την αναλυτική ψυχολογική σκέψη στις συζητήσεις που όλοι κάνουμε καθημερινά με τους φίλους μας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Δρ.Δημήτρης Φλαμούρης σπούδασε Μαθηματικά και κατόπιν έκανε μάστερ και διδακτορικό στα χρηματοοικονομικά μαθηματικά στο Λονδίνο, όπου και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε επενδυτικές τράπεζες. Επιστρέφοντας στην Αθήνα δούλεψε σε εγχώρια χρηματιστηριακή και έχει διδάξει επί σειρά ετών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Σε μια αποφασιστική στροφή καριέρας σπούδασε εκ νέου ψυχολογία στο Λονδίνο με ειδίκευση στη Θετική Ψυχολογία. Πλέον πραγματοποιεί ομιλίες με το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο και το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα και διοργανώνει σεμινάρια πάνω σε θέματα άγχους, σχέσεων και Θετικής Ψυχολογίας. Παράλληλα ασχολείται με το κρασί και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 70 χώρες συλλέγοντας εμπειρίες από ολόκληρο τον πλανήτη.