Πλουμή - Παραγιουδάκης

Το κοινό στοιχείο Φάμελλου - Μαμουλάκη


Για την επίσκεψη και τα κολακευτικά σχόλια του αν. Υπουργου Σωκράτη Φάμελλου στην πιλοτική μονάδα του προγράμματος LIFE F4F - Τροφή από Τρόφιμα έχετε ενημερωθεί (αν όχι, δείτε εδώ).

Ο Υπουργός έχει άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και Αντιδήμαρχο Ηρακλείου, πολιτικά επίσης είναι κοντά, ενώ αυτό που σχολιάστηκε, ήταν και ένα κοινό στιλιστικό στοιχείο που είχαν οι δυο άνδρες, που δεν είναι άλλο από το ίδιο σήμα που φορούσαν στο πέτο. Ένα σήμα που αντιπροσωπεύει τη διεθνή προσπάθεια επίτευξης 17 βασικών στόχων για να αλλάξουμε τον κόσμο μας, όπως είναι και το μότο του Οργανισμού.
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:


Ο αν. Υπουργός παράλληλα, έδειξε εντυπωσιασμένος από την μονάδα LIFE F4F Τροφή από Τρόφιμα και τα αποτελέσματά της, καθώς και από την δυναμική συνθηκών κυκλικής οικονομίας που μπορεί να αναπτύξει. Εκτός του ότι τράβηξε και ο ίδιος φωτογραφίες από το εσωτερικό της μονάδας, δεσμεύτηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο πρόσθετης χρηματοδότησης ύψους 1 εκ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο, για την περαιτέρω ανάπτυξή της.