Πλουμή - Παραγιουδάκης

Όλα τα καλά παιδιά εδώ!


Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια, στο Ηράκλειο υπήρχαν κάποια στέκια διασκέδασης που μπορούσες να πας ακόμα και χωρίς παρέα. Γιατί; Γιατί ήξερες ότι όλο και κάποιους γνωστούς θα συναντήσεις και στο τέλος θα είσαι μέλος μιας μεγάλης και όμορφης συντροφιάς, που θα σιγοτραγουδάει, θα χορεύει και θα διασκεδάζει όμορφα κι ωραία!



Στην πορεία κάπου χάθηκε αυτή η μαγική ατμόσφαιρα, τα τελευταία χρόνια όμως αυτός ο κόσμος του Ηρακλείου, οι γλεντζέδες της πόλης, φαίνεται ότι ξαναβρήκαν το στέκι τους: Την Πύλη Βιτούρι, στη Βίγλα!


Αυτόν τον όμορφο, ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικό φαγητό, πιάτα με παραδοσιακά, κρητικά υλικά που ναι μεν γνωρίζεις καλά, αλλά δεν τα έχεις ποτέ φανταστεί με αυτόν τον τρόπο μαγειρεμένα.



Όμορφες μελωδίες, τραγούδια της παρέας και του κεφιού, από μια ορχήστρα ταλαντούχων καλλιτεχνών που ξέρουν πως να πιάσουν τον παλμό του κόσμου και να τον κάνουν να περάσει καλά.


Αλλά και εξυπηρέτηση που σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και άνετα, λες και γνωρίζεσαι με το προσωπικό για χρόνια.

Όλα τα παραπάνω σε μια ιδανική σχέση τιμής - ποιότητας που σου επιτρέπει να διασκεδάσεις χωρίς να το μετανιώσεις και να ανυπομονείς για την επόμενή σου έξοδο.

Αν δεν την έχετε ήδη επισκεφτεί, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα: Πύλη Βιτούρι, Βίγλας 87, Ηράκλειο, τηλέφωνο 2810330085. 



Περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από τον χώρο, μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/pylivitouri.gr/