Πύλη Βιτούρι

Πύλη Βιτούρι
Παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής διατροφής σ' έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο με παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και συνοδευτική ζωντανή μουσική. Χίλια Καλωσορίσατε!

Ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΔ για την Τεχνητή Νοημοσύνη ο Βασίλης Διγαλάκης


«Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διακυβέρνηση - Ένας έξυπνος σύμμαχος σήμερα στην υπηρεσία του πολίτη».
Αυτό είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, στις 18.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος), στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θα μιλήσουν, κατά σειρά, η βουλευτής της ΝΔ, υπεύθυνη του Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής του Ιδρύματος, Βασίλης Διγαλάκης, ο ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Διονύσης Τσιχριτζής, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», Γιάννης Μαστρογεωργίου και ο επικεφαλής του Τμήματος Digital Analytics and Performance Marketing της Eurobank, μέλος της Π.Ε. της ΝΔ, Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, Χρήστος Ταραντίλης.