Πλουμή - Παραγιουδάκης

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας: Αυτός είναι ο ιδανικός χώρος στο Ηράκλειο για την εκδήλωσή σας!


Οι γιορτές πέρασαν και ο χορός με τις εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας για συλλόγους, εταιρείες και φορείς, μόλις ξεκινάει!


Αν κι εσείς ψάχνετε για τον ιδανικότερο χώρο, όπου όλοι οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση και καλή μουσική, πάντα στην ιδανική σχέση τιμής - ποιότητας, σας έχουμε τη λύση: Πύλη Βιτούρι!

Σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση της ζωής σας, η διεύθυνση και το προσωπικό της Πύλης Βιτούρι είναι κοντά σας για να δημιουργήσουν το γεύμα της αρεσκείας σας και να κάνει τις συνεστιάσεις σας μια απολαυστική διαδικασία, τόσο με τα εξαιρετικής ποιότητας εδέσματα όσο και με την διακοσμητική τους επιμέλεια. Οι δημιουργικές προτάσεις, από το στήσιμο μιας εκδήλωσης και τη διακόσμηση, μέχρι τα μενού και τα ιδιαίτερα ποτά που έχουν δημιουργήσει είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Με υπευθυνότητα και συνέπεια αναλαμβάνουν κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, εορτές, γενέθλια, εγκαίνια, συνέδρια, καθώς και κάθε είδους συνεστίαση.

Το εστιατόριο ''Πύλη Βιτούρι'' δημιουργεί τις συνεστιάσεις των ονείρων σας αφήνοντας σε εσάς και στους καλεσμένους σας τις πιο απολαυστικές αναμνήσεις!


Προσωπικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων Για κάθε κοινωνική δεξίωση, εκδήλωση συλλόγου ή φορέα, η Πύλη Βιτούρι αποτελεί εγγύηση και δίνει άλλη αξία σε μια ιδιαίτερη βραδιά. Εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε για το παραμικρό. Απλώς εμπιστευτείτε την εμπειρία των στελεχών της Πύλης Βιτούρι και να είστε βέβαιοι ότι θα σας εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε! 

Επαγγελματική εκδήλωση Ένα εταιρικό event, ένα επαγγελματικό δείπνο, μια συνάντηση με συνεργάτες, στην Πύλη Βιτούρι έχουν τον δικό τους χώρο: Μια VIP αίθουσα με πιο προσωπικό χαρακτήρα, ιδανική για να γεννηθούν οι καλύτερες ιδέες και ένα απλό meeting, να μετατραπεί σε απόλυτο επιχειρηματικό γεγονός.


Και φυσικά, με όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό (Η/Υ, projector, σύστημα μαγνητοφώνησης, μικροφωνική, κλπ), αλλά και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα!

Ο χώρος Εμβληματικό έτσι κι αλλιώς το σημείο της Βίγλας, ή πλατεία Προσκόπων αν προτιμάτε, που βρίσκεται η Πύλη Βιτούρι.


Μέσα στην αύρα της ιστορίας και της παράδοσης, αναμεμιγμένος με το ενετικό παρελθόν του κάστρου, έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια ένας φιλικός και άνετος χώρος γαστρονομικής απόλαυσης και διασκέδασης.
Η διακόσμηση ατμοσφαιρική, τα τραπέζια σωστά τοποθετημένα, η αίσθηση ζεστασιάς σε αγκαλιάζει (βοηθάει και το τζάκι στη γωνία) και στο κέντρο η ορχήστρα, καλύπτοντας όλους τους θαμώνες.


Το φαγητό Πιάτα με την υπογραφή του Πέτρου Κοσμαδάκη και μιας ομάδας που αποτελείται από γνώστες της μαγειρικής τέχνης. 




Δημιουργίες που εντυπωσιάζουν, φτιαγμένες με αγνές πρώτες ύλες της Κρήτης και σεβασμό στα ιδιαίτερα συστατικά του κάθε τους στοιχείου, στησίματα που ικανοποιούν την όραση, μυρωδιές που ανοίγουν την όρεξη, γεύσεις που σε ταξιδεύουν στην μαγεία της Κρητικής διατροφής. Απλά τέλεια!
Πρόσθετη αξία στο μενού, η συμβολή της διατροφολόγου Δέσποινας Σπανάκη με τις πινελιές της να δίνουν bonus σε ό,τι κι αν δοκιμάσετε.

Η εξυπηρέτηση Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία κάθε ανάλογου χώρου. Κι αυτό που έχουν καταφέρει στην Πύλη Βιτούρι, είναι να σε φιλοξενούν με προσοχή και σεβασμό, χωρίς να φτάνουν στα όρια της «ενόχλησης». 


Διαρκώς δίπλα σου, τόσο όσο τους χρειάζεσαι, με τους ιδιοκτήτες Γιώργο Κοτσαρίδη και Δέσποινα Σπανάκη να εποπτεύουν τα πάντα με την απαραίτητη όμως διακριτικότητα. Στα συν, το ότι το προσωπικό είναι σωστά ενημερωμένο για μενού και λίστες κρασιών, αλλά και το ότι προστατεύει τον πελάτη από την υπερβολική παραγγελία.

Η μουσική Εδώ ο μαέστρος Γιώργος Κοτσαρίδης έχει πετύχει το ιδανικό: Μουσική συντροφιά κατά τη διάρκεια του φαγητού με αγαπημένα τραγούδια και όσο περνάει η ώρα, ανεβάζει το κέφι και τη διάθεση στα ουράνια!


Εξαιρετικοί οι μουσικοί, μελωδικότατες οι φωνές, τραγούδια με τις παρέες, χορός, τι άλλο να ζητήσουμε;

Οι τιμές Βασικό, βασικότατο στοιχείο, ειδικά στις μέρες μας κι αυτό άλλωστε που όλοι ψάχνουμε: Να πετύχουμε την ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής. Στην πύλη Βιτούρι, το έχουν πετύχει 100% και θα το καταλάβετε με την πρώτη σας επίσκεψη. 


Πληροφορίες Πύλη Βιτούρι, Βίγλας 87, Ηράκλειο, τηλέφωνο 2810330085. Περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/pylivitouri.gr/