Πλουμή - Παραγιουδάκης

Νέα υποψήφια για τη "Δύναμη Πολιτών" και τον Βασίλη Λαμπρινό


Μια νέα υποψήφια με την παράταξη "Δύναμη Πολιτών" ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Πρόκειται για την Φωτεινή – Ευρυδίκη Αλεξάκη, η οποία γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε τα μαθητικά της χρόνια στο 34ο Δημοτικό, συνέχισε στο 10ο Γυμνάσιο και ολοκλήρωσε στο 7ο Λύκειο.
Το 2008 ξεκίνησε τις σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου, στη Σπάρτη όπου παράλληλα ολοκλήρωσε σπουδές στην αισθητική.
Το 2012 έκανε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης του ΟΤΕ ενώ τον Νοέμβριο του ίδιου έτους δημιούργησε την δική της επιχείρηση με αντικείμενο την πώληση καλλυντικών και παροχής υπηρεσιών ομορφιάς στο κέντρο του Ηρακλείου. Σύντομα επεκτάθηκε με επιτυχία και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Από το 2017 ασχολείται με τα κοινά, ως υποψήφια στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου και εν συνεχεία από το 2018, ως εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.
Αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, συμμετέχοντας στη «Δύναμη Πολιτών», εξαιτίας της εκτίμησής της στον Βασίλη Λαμπρινό αλλά και της πεποίθησής της ότι ο συνδυασμός της όρεξης και του πάθους των νέων ανθρώπων, με τις γνώσεις των πιο έμπειρων, μπορεί να πάει το Ηράκλειο ένα βήμα παραπέρα!