Πλουμή - Παραγιουδάκης

Χίλια καλωσορίσατε σ’ ένα χώρο που και φέτος αποτελεί… talk of the town για το Ηράκλειο!


Το να συνδυάσει ένα μέρος τον άψογο χώρο, το εξαιρετικό φαγητό, την ιδανική εξυπηρέτηση και την καλή μουσική, δεν είναι εύκολο. Ιδιαίτερα όταν απευθύνεται σε ένα απαιτητικό και καλά «διαβασμένο» κοινό, όπως είναι το κοινό της πόλης μας.


Αυτό που για κάποιους φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, το έχουν καταφέρει στον απόλυτο βαθμό οι συντελεστές της Πύλης Βιτούρι.


Ο χώρος
Εμβληματικό έτσι κι αλλιώς το σημείο της Βίγλας, ή πλατεία Προσκόπων αν προτιμάτε, που βρίσκεται η Πύλη Βιτούρι.



Μέσα στην αύρα της ιστορίας και της παράδοσης, αναμεμιγμένος με το ενετικό παρελθόν του κάστρου, έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια ένας φιλικός και άνετος χώρος γαστρονομικής απόλαυσης και διασκέδασης.



Η διακόσμηση ατμοσφαιρική, τα τραπέζια σωστά τοποθετημένα, η αίσθηση ζεστασιάς σε αγκαλιάζει (βοηθάει και το τζάκι στη γωνία) και στο κέντρο η ορχήστρα, καλύπτοντας όλους τους θαμώνες.


Το φαγητό
Πιάτα με την υπογραφή του Πέτρου Κοσμαδάκη και μιας ομάδας που αποτελείται από γνώστες της μαγειρικής τέχνης. 

Ατομική πανδαισία ντόπιων κρεατικών, αργοψημένα αντικριστά σε ξύλα ελιάς
με κυδωνάτες οφτές πατάτες και τραγανά βιολογικά λαχανικά σχάρας

Λαχανοντολμάδες με μοσχαρίσιο κρέας, ρύζι και μυριστικά"

Δημιουργίες που εντυπωσιάζουν, φτιαγμένες με αγνές πρώτες ύλες της Κρήτης και σεβασμό στα ιδιαίτερα συστατικά του κάθε τους στοιχείου, στησίματα που ικανοποιούν την όραση, μυρωδιές που ανοίγουν την όρεξη, γεύσεις που σε ταξιδεύουν στην μαγεία της Κρητικής διατροφής. Απλά τέλεια! 

Σύζουμα, το πρώτο πιάτο του γάμου: Μακαρόνια βρασμένα στο ζουμί του κρέατος




Πρόσθετη αξία στο μενού, η συμβολή της διατροφολόγου Δέσποινας Σπανάκη με τις πινελιές της να δίνουν bonus σε ό,τι κι αν δοκιμάσετε. 

Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο με σάλτσα λεμονομουστάρδας
και χωριάτικες "κυδωνάτες" πατάτες.
Μια λευκή βαρκούλα γεμάτη με χειροποίητο σουφλέ σοκολάτας
που μοσχοβολάει όταν σερβίρεται

Η εξυπηρέτηση
Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία κάθε ανάλογου χώρου. Κι αυτό που έχουν καταφέρει στην Πύλη Βιτούρι, είναι να σε φιλοξενούν με προσοχή και σεβασμό, χωρίς να φτάνουν στα όρια της «ενόχλησης». Διαρκώς δίπλα σου, τόσο όσο τους χρειάζεσαι, με τους ιδιοκτήτες Γιώργο Κοτσαρίδη και Δέσποινα Σπανάκη να εποπτεύουν τα πάντα με την απαραίτητη όμως διακριτικότητα. Στα συν, το ότι το προσωπικό είναι σωστά ενημερωμένο για μενού και λίστες κρασιών, αλλά και το ότι προστατεύει τον πελάτη από την υπερβολική παραγγελία.


Η μουσική
Εδώ ο μαέστρος Γιώργος Κοτσαρίδης έχει πετύχει το ιδανικό: Μουσική συντροφιά κατά τη διάρκεια του φαγητού με αγαπημένα τραγούδια και όσο περνάει η ώρα, ανεβάζει το κέφι και τη διάθεση στα ουράνια! Εξαιρετικοί οι μουσικοί, μελωδικότατες οι φωνές, τραγούδια με τις παρέες, χορός, τι άλλο να ζητήσουμε; 


Στα συν, το ότι εκτός από το γνωστό λαϊκό σχήμα της Πύλης Βιτούρι (Παρασκευή και Σάββατο), Τετάρτη και Πέμπτη ανεβαίνουν στη σκηνή οι LEGATO, μια από τις καλύτερες μπάντες για έντεχνο, ρεμπέτικο και λαϊκό πρόγραμμα! 


Επαγγελματική εκδήλωση
Ένα εταιρικό event, ένα επαγγελματικό δείπνο, μια συνάντηση με συνεργάτες, στην Πύλη Βιτούρι έχουν τον δικό τους χώρο: Μια VIP αίθουσα με πιο προσωπικό χαρακτήρα, ιδανική για να γεννηθούν οι καλύτερες ιδέες και ένα απλό meeting, να μετατραπεί σε απόλυτο επιχειρηματικό γεγονός.


Και φυσικά, με όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό (Η/Υ, projector, σύστημα μαγνητοφώνησης, μικροφωνική, κλπ), αλλά και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα!


Προσωπικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις Συλλόγων και Φορέων
Μια κοινωνική δεξίωση, καθώς και η κάθε εκδήλωση Συλλόγου ή Φορέα, στην Πύλη Βιτούρι αποκτά άλλη αξία, χωρίς εσείς να χρειαστεί να ανησυχήσετε για το παραμικρό. Απλώς εμπιστευτείτε την εμπειρία των στελεχών της Πύλης Βιτούρι και να είστε βέβαιοι ότι θα σας εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!



Οι τιμές
Βασικό, βασικότατο στοιχείο, ειδικά στις μέρες μας κι αυτό άλλωστε που όλοι ψάχνουμε: Να πετύχουμε την ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής. Στην πύλη Βιτούρι, το έχουν πετύχει 100% και θα το καταλάβετε με την πρώτη σας επίσκεψη. 


Πληροφορίες
Πύλη Βιτούρι, Βίγλας 87, Ηράκλειο, τηλέφωνο 2810330085. 


Περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και εδώ: https://www.facebook.com/pylivitouri.gr/