Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τζαζ και ανακύκλωση ΜΑΖΙ, στην πιο διασκεδαστική συναυλία!


Όλα είναι έτοιμα για την πιο… φιλο-περιβαλλοντική συναυλία της χρονιά!
Η «Τζαζ της Ανακύκλωσης» έρχεται στο Ηράκλειο για μια και μόνο εμφάνιση, της Πέμπτη 20/12, στις 11:30 το πρωί, στο Χριστουγεννιάτικο κάστρο της πλ. Ελευθερίας με συνδιοργανωτές τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και τον Δήμο Ηρακλείου, καθώς και με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης – Ε.Ε.Α.Α.
Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές, θα μπορέσουν να απολαύσουν ελεύθερα απίθανες μουσικές από το Voyage Jazz Group, μια μπάντα με μουσικά όργανα φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, να βιώσουν μια ευχάριστη μουσικο-σωματική άσκηση με έντονο ρυθμό, κινητικά παιχνίδια και χορό, να ακούσουν γνωστές μουσικές επιτυχίες με στίχους για την ανακύκλωση, αλλά και να συμμετάσχουν με αυτοσχέδια όργανα από συσκευασίες, μαθαίνοντας με αυτό τον τρόπο ποιες συσκευασίες ανακυκλώνονται.

«Όλα είναι έτοιμα για μια συναυλία διαφορετική από τις άλλες, αυτή την Πέμπτη στις 11:30 π.μ. στο κέντρο του Ηρακλείου στην πλ. Ελευθερίας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος ευχαριστώντας την Ε.Ε.Α.Α. για την συνεργασία, τόνισε: «Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να έρθουν στο Χριστουγεννιάτικο κάστρο, να παίξουν, να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργανώνουμε και παράλληλα να ενημερωθούν και να γίνουν οι νέοι «πρεσβευτές» της ανακύκλωσης για τον τόπο μας».

Παράλληλα με την εκδήλωση, τα στελέχη του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης θα διανέμουν δωρεάν και την τσάντα πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.