Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η Μαρία Φιολιτάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη


Μια ακόμα νέα, δυναμική και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Μαρία Φιολιτάκη – Βουιδάσκη η οποία σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη αποδέχτηκε την πρόταση και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές.
Η Μαρία Φιολιτάκη είναι χημικός μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει εργαστεί στον βιομηχανικό τομέα παραγωγής τροφίμων, σε βιομηχανία παραγωγής νερού, καθώς και στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική δράση, μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου, αλλά και μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο του οικισμού, από την θέση της Αντιπροέδρου. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Βουιδάσκη και μητέρα 3 παιδιών.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Παρουσιάζουμε με χαρά μια ακόμα νέα και ιδιαίτερα δραστήρια υποψήφια με την παράταξή μας ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, την Μαρία Φιολιτάκη. Μια γυναίκα με πολλές αρετές, ιδιαίτερα δραστήρια κοινωνικά και με πλούσια ανθρωποκεντρική δράση απ’ όποιο μετερίζι κι αν επέλεξε. Μαζί και με την Μαρία, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία των κατοίκων του. Συνεχίζουμε αυτή την όμορφη προσπάθεια αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις των καιρών μας, σεβόμενοι τις ανάγκες των συμπολιτών μας και αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Μαλεβιζίου.
Καλωσορίζω και προσωπικά την αγαπητή Μαρία Φιολιτάκη και της εύχομαι καλή επιτυχία».