Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο Σαμψών ΔΕΝ χρειάζεται κοινοποιήσεις, ούτε ζει χωρίς σύνταξη κι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη


Αναδημοσιεύεται στα κοινωνικά δίκτυα ο ψευδής ισχυρισμός ότι ο Σαμψών έχει οικονομικά προβλήματα, ζει χωρίς σύνταξη κι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ξεχασμένος κι εγκαταλελειμμένος από το κράτος.

O ψευδής ισχυρισμός ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια (20/6/2013) από το blog «enimerwsi2» και άμεσα κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και δημοσιεύθηκε σαν πραγματική είδηση σε ιστοσελίδες.


Τα δημοσιεύματα χαρακτηριστικά ανέφεραν:


Τίποτα όμως από αυτά δεν είναι αλήθεια. Ο Σαμψών, κατά κόσμον Γιάννης Κεσκιλίδης, ζει αξιοπρεπέστατα.
O ίδιος ο Σαμψών έχει διαψεύσει αυτά τα δημοσιεύματα από το 2014, σε μια συνέντευξη στο VICE, αλλά όπως είδαμε παραπάνω οι αναδημοσιεύσεις δεν σταμάτησαν.
https://www.vice.com/gr/article/mia-mera-me-ton-sampson
https://archive.is/wZgo4



Επικοινωνήσαμε με Χρήστο Κεσκιλίδη, το γιο του, και μας ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα βιοπορισμού. «Έχει την σύνταξη του, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μένει σε δικό του σπίτι στην Νέα Ιωνία, και επειδή ήταν νοικοκύρης και οικονόμος, προνόησε και έχει λίγες αποταμιεύσεις» μας ανέφερε. «Παρακαλώ πολύ τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και τους διαχειριστές των ιστοσελίδων να σταματήσουν να αναδημοσιευουν αυτό το κείμενο γιατί πρώτον δεν είναι αλήθεια, και δεύτερο είναι αρκετά ενοχλητικό» συνέχισε.

Σήμερα στα 90 χρόνια έχει κάποια μικρά προβλήματα υγείας, αλλά και τα δύο παιδιά του δίπλα του, σε ό,τι χρειαστεί. Το μόνο που τον στεναχωρεί είναι ο θάνατος της συζύγου του πριν 1,5 χρόνο. Οι δημοσιεύσεις που αναφέρουν προβλήματα βιοπορισμού, καταρρίπτονται.


click ellinikahoaxes.gr