Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η Γερμανική οικονομία και δυο εισδοχές νέων μελών, στον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου (photos)


Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα πανηγυρική συνεστίαση του Ρ. Ο. Ηρακλείου, ο Ροταριανός Stephan A. Kaulvers πρώην διευθύνων σύμβουλος της Bremer Landesbank, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: “Ιστορία και σημερινές τάσεις στη Γερμανική οικονομία και στο τραπεζικό σύστημα”. Μια ομιλία που κέντρισε το ενδιαφέρον των μελών και των φίλων του Ομίλου που την παρακολούθησα και συνέβαλλε στο να αναπτυχθεί μια όμορφη συζήτηση στην οποία – όπως ήταν φυσικό – έγινε και εκτενής αναφορά στην Ελληνική, αλλά και την Ευρωπαϊκή οικονομία. 


Της ομιλίας είχε προηγηθεί η εισδοχή δυο νέων μελών, της ψυχολόγου Δέσποινας Λιμνιωτάκη με ανάδοχο τον Μανόλη Φούμη και της επιχειρηματία Εβελίνας Μπάκιντα, με ανάδοχο τον Παντελή Κρουσταλάκη. Δυο εισδοχές που έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, αφού πρόκειται για δυο κυρίες με σημαντική κοινωνική δράση, οι οποίες είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν αυτή την προσφορά και μέσα από τον Ρ.Ο.Η.



Στο τέλος της συνεστίασης, ο Πρόεδρος Gian Andrea Garancini αντάλλαξε ως είθισται το σημαιάκι του Ρ. Ο. Ηρακλείου με το αντίστοιχο του Ρ. Ο. Oldenburg, του Ομίλου στον οποίο ο ομιλητής Stephan A. Kaulvers είναι μέλος.