Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του δρόμου Ροδιάς – Παλαιοκάστρο ο Κώστας Μαμουλάκης


Τα έργα που πραγματοποιούνται στο δρόμο που συνδέει τη Ροδιά με το Παλαιόκαστρο, προϋπολογισμού 580.000 ευρώ, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Στρατάκη, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης διαπίστωσε την πρόοδο και το άρτιο των εργασιών, συνομίλησε με κατοίκους αλλά και τα συνεργεία που εργάζονται στα διάφορα σημεία του εργοταξίου. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης του δημοτικού, χωμάτινου δρόμου μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων που συνδέει τους οικισμούς του Παλαιοκάστρου και της Ροδιάς, με ταυτόχρονες διανοίξεις του οδοστρώματος, καθώς και τσιμεντοστρώσεις των όμορων δρόμων ώστε να κατασκευαστούν τα απαραίτητα τεχνικά έργα που απαιτούνται για τα όμβρια ύδατα.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Και αυτό το έργο εξελίσσεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας και σύντομα η διαδρομή από τη Ροδιά στο Παλαιόκαστρο και πίσω, θα είναι μαγευτική, άνετη και ασφαλής. Πρόκειται για μια ακόμα παρέμβαση στην οποία συμμετέχουμε με ίδιους πόρους, με χρήματα των δημοτών μας, που διαχειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο, ώστε να τους τα επιστρέφουμε μέσα από σημαντικά έργα που τους ωφελούν.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη που βρέθηκε δίπλα στη Δημοτική Αρχή και σε αυτό το έργο, τον Ανδρέα Στρατάκη για την βοήθειά του, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Στρατάκη και όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται».


Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου.