Πλουμή - Παραγιουδάκης

Υπογραφή σύμβασης από τον Περιφερειάρχη για εργασίες αποκατάστασης στο γήπεδο του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο


Την σύμβαση ύψους 175.486 ευρώ για την «αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου και αποδυτηρίων του γηπέδου του ΠΟΑ (Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου), υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη παρόντες επίσης ήταν ο εκπρόσωπος του ΠΟΑ Ιωάννης Καλέμπουμπας, η προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Καίτη Ιερωνυμάκη, ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας “ Χ. ΛΥΔΑΚΗΣ Α.Ε.”, Χαράλαμπος Λυδάκης και υπηρεσιακά στελέχη.

Η χρηματοδότηση του έργου διασφαλίστηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και θα γίνουν συγκεκριμένα οι παρακάτω παρεμβάσεις:

-Στα αποδυτήρια θα γίνει η αντικατάσταση του δαπέδου ασφαλείας στο χώρο που βρίσκεται το γυμναστήριο και όλες οι απαραίτητες οικοδομικές εργασίες, ώστε να μπορέσουν τα αποδυτήρια να λειτουργήσουν άρτια.

-Στον αγωνιστικό χώρο, θα γίνει αντικατάσταση του παλιού συνθετικού χλοοτάπητα με νέο τελευταίας γενιάς, που θα είναι δίχρωμος σε δυο αποχρώσεις του πράσινου (Field green και Olive green), με σύστημα απορρόφησης κραδασμών. Στο γήπεδο έχουν γίνει οι εργασίες υπόβασης (στραγγιστήρια) και θα απαιτηθεί στρώσιμο με αδρανή υλικά για να δοθούν ξανά οι κλίσεις, ώστε να μπορέσει το γήπεδο να υποδεχτεί τον νέο συνθετικό χλοοτάπητα με το σύστημα απορρόφησης κραδασμών σε νέα σταθερή επιφάνεια.