Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο Γρηγόρης Πασπάτης για το νέο αεροδρόμιο: "Πιθανώς οι επόμενες γενιές να τραβάνε τα μαλλιά τους"


Με το 1/4 του κόστους του αεροδρομίου στο Καστέλλι, μπορεί να αναβαθμιστεί το υπάρχον αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» τονίζει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου και υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Γρηγόρης Πασπάτης.

Ο Γρηγόρης Πασπάτης δηλώνει μεταξύ άλλων πως εγκαταλείφθηκε... «νύχτα» και χωρίς αιτιολόγηση το σχέδιο του λοξού διαδρόμου στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης και πως πλέον υπάρχουν οι προϋποθέσεις αναβάθμισής του, με μόλις το 1/4 του κόστους κατασκευής ενός νέου αεροδρομίου.

«Πιθανώς οι επόμενες γενιές να τραβάνε τα μαλλιά τους» λέει ο κ. Πασπάτης τονίζοντας πάντως πως σήμερα είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί το έργο εκτός αν υπάρξουν μείζονες αντιδράσεις των πολιτών.
Δείτε όλη τη συνέντευξη στον Μάριο Διονέλη:


Η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση, Προβολή και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδας συνεχίζει τη σειρά συνεντεύξεων από εκπροσώπους τοπικών και κεντρικών φορέων της Oικονομίας, του Tουρισμού, των Mεταφορών, των Κατασκευών, της Aυτοδιοίκησης κλπ σε σχέση με το σχεδιαζόμενο έργο του νέου αεροδρομίου. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: "Ανοίγουμε έναν μεγάλο διάλογο, που δεν έγινε ποτέ μέχρι σήμερα σε βάθος και με όλα τα στοιχεία διαθέσιμα, για τις πραγματικές οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές συνέπειες του εν λόγω έργου."


Βίντεο: Στέλλα Μελιγκουνάκη - Μιχάλης Αλεξάκης
Παραγωγή: Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση, Προβολή και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδας.