Πλουμή - Παραγιουδάκης

Το TUI Magic Life Candia Maris στο πλευρό των ατόμων με εγκεφαλική παράλυση


Το ξενοδοχείο TUI Magic Life Candia Maris στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, στηρίζει κάθε χρόνο το έργο ενός Συλλόγου ή ενός Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, μέσω χρηματικής δωρεάς ή συμμετοχής σε δράσεις του.

Φέτος, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου έκαναν πράξη την αλληλεγγύη, στηρίζοντας το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου για άτομα με εγκεφαλική παράλυση «Φροντίδα».
To προσωπικό του ξενοδοχείου και η διοίκηση του Όμιλου Επιχειρήσεων Μεταξά, συμμετείχαν στην ετήσια λαχειοφόρο αγορά και παράλληλα φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου πέντε εκπροσώπους του Συλλόγου, συνδράμοντας ουσιαστικά στη διεκπεραίωση του έργου του στην Κρήτη.


Σχετικά με το TUI Magic Life Candia Maris:

Το πολυτελές ξενοδοχείο TUI Magic Life Candia Maris με δυναμικότητα 285 δωματίων είναι χτισμένο πάνω στην παραλία της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο Κρήτης. Λειτουργεί από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο ως Αll-Inclusive, παρέχοντας τις υπηρεσίες του αποκλειστικά σε ενήλικες. Η τοποθεσία είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν να εξερευνήσουν την Ανατολική και Δυτική πλευρά του νησιού. Το TUI Magic Life Candia Maris ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά.

Σχετικά με τον Πανελλήνιο Σύλλογο για άτομα με εγκεφαλική παράλυση «Φροντίδα»:

Ο Σύλλογος Φροντίδα είναι Πανελλήνιος Σύλλογος, πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down. Ιδρύθηκε το 2008 στον Πειραιά με σκοπό να προσφέρει κοινωφελές έργο στις οικογένειες που καταφεύγουν στην αναζήτηση βοήθειας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. Ο Σύλλογος Φροντίδα είναι αναγνωρισμένο ως φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, πιστοποιημένο από το υπουργείο υγείας και από το Πρωτοδικείο με αριθ. 7483/2008. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε τον ιστότοπο: http://www.frodida.gr