Πύλη Βιτούρι

Πύλη Βιτούρι
Παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής διατροφής σ' έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο με παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και συνοδευτική ζωντανή μουσική. Χίλια Καλωσορίσατε!

Παιχνίδια σε νεροτσουλήθρες στο Fodele Beach (photos)


Το Fodele Beach Water Park & Holiday Resort στον πανέμορφο κόλπο του Φόδελε, αποτελεί για μια ακόμα χρονιά αγαπημένο σημείο για μικρούς - και μεγαλύτερους - λάτρεις των παιχνιδιών στις νεροτσουλήθρες!

Το πάρκο είναι ανοικτό στους επισκέπτες, έχει βραβευθεί από το Trivago σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο που διαθέτουν δικό τους υδάτινο πάρκο και σας περιμένει για τις πιο συναρπαστικές, όμορφες και συγκλονιστικές υδάτινες βόλτες στην Κρήτη!

Η μοναδικής διασκέδασης εμπειρία, αποτελείται από νεροτσουλήθρες συνολικής επιφάνειας περίπου ενός στρέμματος και ειδικότερα από:
  • Body slide, μήκους 78,67m
  • Freefall Slide, μήκους 36,23m
  • Kamikaze, μήκους 36,17m
  • Τρεις «Multislides», μήκους 29,14m έκαστη
  • Black Hole, μήκους 72,27m, η οποία εσωτερικά κι εξωτερικά είναι μαύρη εκτός των διαφόρων χρωμάτων «δαχτυλίδια» στο εσωτερικό.
  • Rafting Slide μήκους 81,84m
  • Compact Slide μήκους 36,27m
Όλες οι νεροτσουλήθρες του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort εμπίπτουν στους κανόνες ασφαλείας που ορίζονται από το πρότυπο EN1069, ενώ όλες οι πισίνες τους, λόγω ρυθμιστικών κανόνων και κανόνων ασφαλείας, έχουν μέγιστο βάθος 1,20 μ. Στην αρχή και στο τέλος κάθε τσουλήθρας υπάρχουν κατάλληλα εκπαιδευμένοι ναυαγοσώστες για τη διασφάλιση της σωστής χρήσης και λειτουργίας των παιχνιδιών. 


Συνολική επιφάνεια περιοχής στις πισίνες: 950m2

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ένα «χταπόδι» το οποίο αποτελείται από μικρές τσουλήθρες, ένα «μανιτάρι» από το οποίο αναπηδά νερό, μία παιδική πισίνα για παιδιά ηλικίας έως 5 ετών και μία ξεχωριστή παιδική πισίνα. 


SNACK BAR «ΜΥΛΟΣ»
Το Snack Bar του υδάτινου πάρκου έχει σκοπό τη χαλάρωση και προσφέρει στους επισκέπτες αναψυκτικά, σνακ, καφέ, καθώς βλέπουν το νερό να πέφτει ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, ξεκινώντας από την κορυφή της γέφυρας. Η «beach pool» που βρίσκεται στο χώρο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την αίσθηση στους επισκέπτες ότι μπαίνουν στη θάλασσα. Το όνομα του Snack Bar εμπνεύστηκε από έναν παραδοσιακό ελληνικό μύλο που βρίσκεται στην κορυφή του υδάτινου πάρκου με ξεχωριστό χώρο καθισμάτων όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη θέα του κόλπου.


Στο μοναδικό Water Park του Fodele Beach, ο επισκέπτης μπορεί ακόμα να έχει τις ανέσεις των αποδυτηρίων, του WC και του ντους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort μέσα από την ιστοσελίδα του, εδώ.