Πύλη Βιτούρι

Πύλη Βιτούρι
Παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής διατροφής σ' έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο με παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και συνοδευτική ζωντανή μουσική. Χίλια Καλωσορίσατε!

«Μη σκοτώνεις τη μαμά» από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου


Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία, η ΘΕ.Σ.Η. σε συνεργασία με τους Stravaganti Nuovi επιστρέφουν στη σκηνή με την παράσταση «Μη σκοτώνεις τη μαμά» της Σαρλοτ Κήτλυ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Δερμιτζάκη, για δυο ακόμα παραστάσεις, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στην Πύλη Βηθλεέμ και ώρα 21:30.


«Νομίζεις ότι κάνεις το καλύτερο για την κόρη σου και μεγαλώνοντας ανακαλύπτεις ότι δεν ήταν αυτό που ήθελε... ή που χρειαζόταν»

Ένα σύγχρονο ψυχογράφημα των σχέσεων μητέρας - κόρης, γραμμένο από μια βραβευμένη γυναίκα συγγραφέα. Πόσο η σχέση ενός ανθρώπου με τη μητέρα του επηρεάζει τις επιλογές του στη ζωή;
Το έργο ισορροπεί ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία. Διερευνά τις σχέσεις τεσσάρων γενεών γυναικών που συνδέονται με δεσμούς αίματος. Μοιράζονται βαθιά θαμμένα μυστικά, εμπειρίες και αναμνήσεις, προσπαθούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο και συγκρούονται σε μια σχέση αγάπης και ζήλειας.
Τέσσερις γυναίκες δυναμικές, ευαίσθητες, οραματίστριες. Τέσσερις γυναίκες σε πλήρη ύπαρξη, κάτι που συμβαίνει μόνο όταν οι άντρες βγαίνουν από το δωμάτιο... 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση: Εφη Σταμούλη

Σκηνοθεσία: Σοφία Δερμιτζάκη

Σκηνικά -Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη

Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης

Βίντεο: Κωνσταντίνα Πάλλη

Nickolay Dorozhkin

Επιμέλεια Μουσικής: Σοφία Δερμιτζάκη

Καλιάννα Γιγουρτσή

Φωτογραφίες : Μάνος Πολιτάκης

Β. Σκηνοθέτη: Καλιάννα Γιγουρτσή

Β.Σκηνογράφου: Νίκος ΚαλαθάκηςΠαίζουν οι:

Μάργκαρετ: Νικολέτα Δάφνου

Ρόζι: Στέλλα Κουφάκη

Τζάκι: Ελένη Στρατάκη

Ντόρις: Φαίη ΤαμιωλάκηΠροπώληση Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης: 10 ευρώ

Ταμείο Πύλη Βηθλεέμ: 12 ευρώ. Μειωμένο (φοιτητές & άνεργοι) : 8 ευρώ