Πλουμή - Παραγιουδάκης

Θερινές διακοπές των μελών της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα


Την Ιεράπετρα επέλεξαν φέτος τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Συνδύασαν εξορμήσεις σε παραλίες και πεζοπορίες σε φαράγγια της περιοχής. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε χώρους εστίασης, café, πλατείες, φαρμακεία, καταστήματα και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης της Ιεράπετρας.


Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Αποφασίσαμε ο προορισμός μας για τις καλοκαιρινές μας διακοπές φέτος να είναι το Λασίθι και συγκεκριμένα η ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας. Την εβδομάδα 4-10 Ιουλίου κατασκηνώσαμε σε κάμπινγκ στο Κουτσουνάρι και είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε να χαρούμε και να γευτούμε εικόνες και εμπειρίες μοναδικές που θα μείνουν στις μνήμες μας. Μέσα μας ξύπνησαν συναισθήματα που μας δίνουν δύναμη, αισιοδοξία κι ελπίδα στην προσωπική προσπάθεια του καθένα μας. Επισκεφθήκαμε όμορφα φαράγγια, υπέροχες παραλίες και την όμορφη πόλη της Ιεράπετρας.


Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Cretan Daily Cruises και συγκεκριμένα τον κ.Τάσο Καϊδά για τη δωρεάν μετακίνησή μας στο Γαϊδουρονήσι, τη διεύθυνση της καφετέριας «Απέριττον» για την προσφορά απογευματινού καφέ καθώς και την επιχείρηση εστίασης Special και τον κ. Γιώργο Νεοφώτιστο για την προσφορά γεύματος. Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και σε όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση των φετινών θερινών διακοπών μας και που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους».