Πλουμή - Παραγιουδάκης

Έγκλημα στο Ρέθυμνο! Ένας άνδρας έπεσε νεκρός στο Άνω Μέρος! «Πόλεμο» μεταξύ δύο οικογενειών δείχνουν τα στοιχεία


- Οι αστυνομικοί αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη ο οποίος γνωριζόταν με το θύμα - Μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν χρόνια διαφορές μεταξύ τους σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ - Το θύμα βρέθηκε νεκρό στο αυτοκίνητό του - Ο δράστης φαίνεται πως του είχε στήσει καρτέρι θανάτου

Ένας κτηνοτρόφος, 63 ετών, είναι νεκρός, θύμα εγκλήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι στο Άνω Μέρος Αμαρίου. Δράστης, φέρεται να είναι ένας 24χρονος.

Σύμφωνα με το cretapost, το θύμα ήταν στο αυτοκίνητό του με τις αρχές να εκτιμούν πως ο δράστης της δολοφονίας τον περίμενε κι όταν τον είδε να έρχεται έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε.
Το περιστατικό έγινε στις 2 το μεσημέρι όταν ο 63χρονος κτηνοτρόφος κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Άνω Μέρος Αμαρίου Ρεθύμνου.

Ο 24χρονος δράστης – υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται – μόλις είδε τον κτηνοτρόφο φέρεται να έβγαλε το όπλο να και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του. Το αποτέλεσμα ήταν ο 63χρονος να βρει το θάνατο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει τουλάχιστον δύο τραύματα από σφαίρες στο σώμα του.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση αλλά και ιατροδικαστής. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες να είχαν διαφορές από το παρελθόν καθώς το θύμα είχε σκοτώσει συγγενικό πρόσωπο του φερόμενου ως δράστη πριν αρκετά χρόνια.

Πηγή: goodnet, cretapost