Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ποιος Δήμαρχος από την Κρήτη βρέθηκε στο πάρτι του Ηλία Ψυνάκη στην Μύκονο;


Ο Ηλίας Ψινάκης ξέρει να διοργανώνει μοναδικές γιορτές και εκδηλώσεις. Έτσι έκανε για μια ακόμη φορά στην Μύκονο, στο διάσημο Nammos με αφορμή τη γιορτή του, το βράδυ της Παρασκευής. Στο πλευρό του κι ένας Δήμαρχος από την Κρήτη!


Οπως υποσχόταν η πρόσκληση που είχε στείλει, ο Ηλίας Ψινάκης γιόρτασε με «τρελά σπασίματα»! Οι καλεσμένοι του και ο ίδιος έσπαγαν, υπό τους ήχους της μουσικής, στοίβες με πιάτα και ξεφάντωναν σαν να μην υπάρχει αύριο.
Μάλιστα, έδωσε και πλάνα από τους εορτασμούς στη δημοσιότητα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Με βαθύ μαύρισμα, όπως οφείλει στον εαυτό του κάθε κοσμοπολίτης, ντυμένος στα λευκά, για να εναρμονίζεται στο στιλ του νησιού και με τα κατάλευκα δόντια του να φωσφορίζουν στο σκοτάδι ο δήμαρχος Μαραθώνα τραγουδούσε «αυτό το βράδυ θα ‘ναι δικό μας», ενώ φίλοι του έσπαγαν τα πιάτα στα πόδια του.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών στη γιορτή του Ηλία Ψινάκη ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Βέρτης, η Βίκυ Λέανδρος, ο Γιώργος Μελισσανίδης, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Ασπασία Λεβέντη, η κόρη του προέδρου της Κύπρου Έλσα Αναστασιάδη, οι πρέσβεις της Γεωργίας και της Αυστρίας, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, Κινέζοι επενδυτές, ενώ υπουργός και τραπεζίτες από το Μεξικό του έκαναν έκπληξη με μια μεξικάνικη ορχήστρα!

Από την Κρήτη, είδαμε τον Δήμαρχο Γόρτυνας Νίκο Σχοιναράκη:


Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες και τα video που κυκλοφορούν: