Πλουμή - Παραγιουδάκης

Το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Κάλλια


Σε κλίμα οδύνης, στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, οι συγγενείς και οι φίλοι της 23χρονης Κάλλιας Νύκταρη αποχαιρετούν την άτυχη κοπέλα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Τύλισσο το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιουλίου.


Η εταιρεία αρτοζαχαροπλαστικής στην οποία δούλευε σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebbok αναφέρει: Ένα τεράστιο "ΓΙΑΤΙ" θα μας ταλανίζει πάντα!!!!!!
Γιατί το κάνες αυτο στους γονείς σου, γιατί στα αδέρφια σου, γιατί στους φίλους σου, γιατί σε όλους εμάς τους συνεργάτες σου.................ΓΙΑΤΙ βιάστηκες;;;;;;;;;Γιατι;;; γιατι;; γιατι;;;
Το ήθος σου, η αξιοπρέπεια σου και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, είναι και θα είναι παράδειγμα για όλους εμάς που είχαμε τη τύχη, να σε γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και να είμαστε φίλοι σου........
Με αυτό το χαμόγελο και αυτή τη ζωντάνια σου θα σε θυμόμαστε πάντα!!!!!
Σταματάκης Μανώλης,
Σταματάκης Πολύδωρος
Σταματακη Μαρια
και όλοι οι Συνάδελφοι σου.
Υ.Γ. Η εταιρεία έχει μισθώσει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει απο το κατάστημα του Γαζίου στις 11:30 η ώρα το μεσημέρι, προτεραιότητα έχουνε οι συνάδελφοι σου και αν υπάρχει χώρος θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και φίλους σου και γνωστούς.