Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο γάμος έκρυβε και... πολιτικό αρραβώνα! (photos)


Ένας πανέμορφος γάμος ήταν αυτός που έγινε την Κυριακή στον Αρόλιθο με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτη Δημήτρης Ξενάκη να παντρεύεται την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Λαλιώτη.


Η νύφη πανέμορφη, έλαμπε από χαρά ενώ και ο γαμπρός - και μέχρι πρότινος ορκισμένος εργένης - δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του. Όλα δε ήταν οργανωμένα τέλεια.
Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδεία λύρας και λαγούτων, με τον αμήχανο καθηγητή να την υποδέχεται με ένα τρυφερό φιλί. Στο Ησαΐα χόρευε, το ρύζι έπεφτε... κατά ριπάς, ενώ και στο γλέντι που ακολούθησε, γαμπρός και νύφη κέρδισαν το χειροκρότημα των εκατοντάδων παρευρισκομένων με τις χορευτικές τους ικανότητες, με την Αλεξάνδρα να δίνει ρέστα, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.
Ρέστα όμως έδωσαν και οι κουμπάροι με τις παρέες τους, ο Ρεθεμνιώτης δικηγόρος Νίκος Κοτζαμπασάκης και η Καθηγήτρια Ιφιγένεια Φασιανού, με το γλέντι να κρατάει μέχρι το πρωί!

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η κούκλα που έκλεψε την καρδιά του Κρητικού Καθηγητή

Και επειδή όπως περιμέναμε και σας είχαμε εγκαίρως ενημερώσει, ο Δημήτρης Ξενάκης εκτός από καταξιωμένος καθηγητής του Τμ. Πολιτικών Επιστημών, είναι και περιζήτητος... υποψήφιος, το deal μάλλον που έκλεισε: Στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη!



Η εκτίμηση ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν δεδομένη, όπως επίσης και η βούληση του Περιφερειάρχη να ανανεώσει το ψηφοδέλτιό του. Μια από τις ιδανικότερες επιλογές λοιπόν, είναι αυτή του καθηγητή.

Αυτή βέβαια δεν νομίζουμε ότι είναι και η μόνη πολιτική είδηση που βγήκε από τον γάμο. Αλλά για τα υπόλοιπα θα επανέλθουμε..!











Από την ομάδα του iraklioblog.gr βίον ανθόσπαρτον!

Photo: Φ.Σ. - iraklioblog.gr