Πλουμή - Παραγιουδάκης

Καταγγελία για αστυνομικό με... παράξενη συμπεριφορά! (photo)


Με μήνυμά της στο iraklioblog.gr, η Γεωργία Ξημεράκη, η Ηρακλείοτισσα ακτιβίστρια, ένα άτομο με αναπηρία που προσπαθεί με κάθε τρόπο για τα αυτονόητα - την δυνατότητα ελεύθερης κίνησης στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης - περιγράφει ένα περιστατικό που σίγουρα πρέπει να προκαλέσει μια σχετική έρευνα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.


Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία:

Θα ήθελα να κοινοποιήσω τι χθεσινό περιστατικό που μου συνέβη όχι γιατί είναι πρωτότυπο για μένα αλλά γιατί με εξέπληξε ήταν συμπεριφορά του τροχονόμου.
Στη πορεία μου ως συνήθως συναντώ ένα αυτοκίνητο σε μια ραμπα (Ω! Τι πρωτότυπια). Καλώ το 100 και περιμένω. Ο οδηγός δικαιολογίες κλπ κλπ μη μακρηγορω. Έρχεται ο δικυκληστης τροχονόμος του έστειλε σήμα? το 100?ήρθε τυχαία τον ειδοποίησε περιοικος? Δε ξέρω
Και μου κάνει μια φραστικη επίθεση απίστευτη. Μετά που συνήλθα από το σοκ είπα ότι θα ξαναπάρω το 100 αν δεν εφαρμόσει το νόμο. Τότε αμέσως σχεδόν (ύποπτο )αφαίρεσε πινακίδες έγραψε κλήση και με διέταξε να φύγω. Μου φάνηκε ύποπτο αλλά μετά από λίγο έφυγα αυτός αντίθετως μπήκε στο μαγαζί.
Φάνηκε γνώριμος με τους μαγαζατορες που τον αποκαλούσαν φραγκιω. Ούτε κ. Αστυνομε ούτε Φραγκίσκο τον αποκαλούσαν φραγκιω. Παρόν και αυτόπτης μάρτυρας που μετά από άδεια του αναφέρω τό όνομα του ο Θωμάς ο ναθενας

Το συγκεκιρμένο μήνυμα το ανάρτησε και στον λογαριασμό της στο Facebook: