Πύλη Βιτούρι

Πύλη Βιτούρι
Παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής διατροφής σ' έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο με παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και συνοδευτική ζωντανή μουσική. Χίλια Καλωσορίσατε!

Ο γάμος με την Cadillac στο Δημαρχείο Ηρακλείου που τράβηξε τα βλέμματα


Ένας γάμος υπερπαραγωγή, που τα είχε όλα!

Το Σάββατο 23 Ιούνη στις 6.30 το απόγευμα έκανε την εμφάνιση της, η κόκκινη Cadillac στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα έξω από το Δημαρχείο!
Την ώρα εκείνη τελείωνε και η μαραθώνια σύσκεψη των δημάρχων και αρχών της Κρήτης στη Λότζια και είχαν την ευκαιρία να δουν την Cadillac καθώς εξερχόταν από το δημοτικό μέγαρο μαζί με τον υπουργό μεταφορών και υποδομών.

Η Λίλιαν και ο Σωτήρης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και πήραν τις ευχές όχι μόνο των καλεσμένων τους αλλά και εκατοντάδων τουριστών και κατοίκων της πόλης που εκείνη τη στιγμή περνούσαν από την πλατεία των Λιονταριών και την Λότζια.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το υπέροχο αμερικάνικο αυτοκίνητο είναι του 1961 και ανήκει στον γνωστό συλλέκτη κλασικών αυτοκινήτων Μιχάλη Ρασιδάκη ο οποίος το πρόσφερε για την γαμήλια αυτή μεταφορά.
Γυρίσαμε το χρόνο πίσω στην εποχή του Rock n Roll όταν μεσουρανούσε στην Αμερική ο Elvis Presley και οδηγούσε παρόμοιο αυτοκίνητο !!
Το ζευγάρι ευχαριστεί όλους τους φίλους για το θαυμασμό και τις ευχές που πρόσφεραν απλόχερα !!Να δώσουμε και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου για όποιον ενδιαφέρεται...

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μέγεθος αμερικάνικο αυτοκίνητο. Το μοντέλο του ονομάζεται Eldorado Convertible 1961, έχει μήκος σχεδόν 6 μέτρα, κινητήρα V8 - 7.000 κυβικών εκατοστών, ισχύς 340 ίππους και αποτέλεσε το σύμβολο της εποχής του. Ελάχιστα πλέον υπάρχουν στον κόσμο...
Θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε από κοντά στην επόμενη του εμφάνιση στο πάρκο απέναντι από το ξενοδοχείο Ατλαντίς την Παρασκευή 29 Ιούνη όπου θα γίνει μια μικρή έκθεση από 10 κλασικά αυτοκίνητα για τα 50 χρόνια από την κατασκευή του ξενοδοχείου.Από την σελίδα του Μιχάλη Ρασιδάκη στο Facebook